Op een werkdag voor 15.00 uur besteld
volgende werkdag verzonden!

Geldt alleen voor standaardproducten.

 

       Custom made mondkapjes voor
       bedrijven ?
 

       Dat is mogelijk vanaf 250 sets!

       > Neem contact op met
       EE Labels

 

 

 

Mondkapjes voor particulier gebruik

Covid-19 heeft ons dagelijkse leven in de greep. We moeten 1,5 afstand van elkaar houden, een nieuwe realiteit genaamd “social distancing” heeft onze menselijke omgang drastisch veranderd. We werken op afstand thuis in plaats van op kantoor. Boodschappen doen is meer een noodzakelijk kwaad dan een leuk uitje. De kinderen kunnen niet naar school dus ons zakelijke en prive leven loopt door elkaar.

Nu de overheid de teugels wat lijkt te gaan vieren is het helemaal lastig om die 1,5 meter afstand te houden. Wat als we weer terug naar de werkvloer mogen? Wat dragen we dan als bescherming voor onszelf en anderen? Overheden verplichten of adviseren het dragen van een mondkapje.

Nominette heeft, in samenwerking met zusterbedrijf EE LABELS, een duurzaam, Oekotex gecertificeerd mondkapje ontwikkeld. Het masker is geproduceerd in Nederland, het mondkapje is heel fijn dubbel geweven. De mondkapjes zijn wasbaar op minimaal 60 graden en dus geschikt voor hergebruik . Een duurzaam alternatief voor de moeilijk verkrijgbare wegwerpmondkapjes. En zo blijven de gecertificeerde FFP2-maskers beschikbaar voor de zorgprofessionals.

Door hoesten en niezen komen kleine druppeltjes in de lucht. Mensen kunnen deze druppeltjes inademen en zo besmet raken. Als je niest komen deze druppels meestal niet verder dan 1,5 meter. Door afstand te houden en contact te vermijden, kan het virus zich minder makkelijk verspreiden. Dit mondmasker beschermd van binnen naar buiten. Het voorkomt dat druppels van u anderen bereiken. Daarnaast voorkomt u zo ook dat u zelf niet met uw handen aan uw mond of neus komt.

De mondkapjes worden verpakt in een set van 3 of 5 stuks inclusief elastiek en gebruiksinstructie.

Ze zijn in verschillende dessins en per direct leverbaar( zolang de voorraad strekt). Bestellingen voor 15.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden per post of express. U kunt veilig betalen.

Nominette maakt al sinds 1920 kledinglabels in Europa. Duizenden klanten zijn fan van onze producten!
Betaalmethodes