In de schijnwerpers: Mijn eigen plekkie en Creatief met naald en draad

angeline_blog sieneke_blog_pop angeline_blog2 sieneke_blog_tak

Deze week staan maar liefst twee blogs in de schijnwerpers, namelijk ‘Mijn eigen plekkie’ van Angeline en ‘Creatief met naald en draad’ van Sieneke. Beiden vallen op door hun mooie haakwerkjes én hun eigen naamlabels!

Mijn eigen plekkie
Het blog van Angeline straalt één en al creativiteit uit. Zo haakt ze bijvoorbeeld deze retro-toiletrol-hoes in de stijl van een Volkwagenbusje. Erg leuk! Uiteraard voorzien van haar eigen naamlabel. En niet alleen op haakgebied, ze maakt prachtige foto’s van mooie plekken in de wereld en heerlijk eten én ze is een kei in het pimpen van saaie items. Van een basic kussenhoes maakt zij met haakwerk, lintjes en stempels een hippe woonaccessoire!

Creatief met naald en draad
Voor de mooiste gehaakte knuffels en poppen moet je bij Sieneke zijn! Een olifant, lieveheersbeestje, eenhoorn en een super leuke WK supporter – ze komen allemaal voorbij op dit leuke blog. Sieneke is door een actie van Nominette ook in het bezit van haar eigen naamlabels en zoals je bij deze gehaakte pop kunt zien, een label maakt het helemaal af!

Snel een bezoekje brengen dus aan deze blogs. Inspiratie en kijkplezier gegarandeerd!