Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag verzonden!
Geldt alleen voor standaardproducten.

Strijklabels: zelf eenvoudig samenstellen!

Een strijklabel is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig aan te brengen. Binnen een paar seconden zit het al vast in de kleding. Even met de strijkbout instrijken en het label zit goed vast. Strijklabels kun je gebruiken voor bijvoorbeeld een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, school, naschoolse opvang, sportclub of op kamp. Een perfecte manier om de kleren en spullen van je kind te labelen!

Handig om te weten is dat een instrijklabel zachter wordt als het wordt ingestreken. De instrijklabels kunnen gewassen worden tot 90 graden. Het wordt afgeraden om een vlekkenmiddel toe te voegen aan de wasbeurt omdat er dan de kans bestaat dat de strijklabels los laten.

Instrijklabel ontwerpen: hoe werkt dat in de praktijk

Het ontwerpen van een instrijklabel is zeer eenvoudig. Je hoeft alleen maar de stappen te doorlopen en je instrijklabels staan klaar:

Stap 1: Kies het lettertype voor op de instrijklabels. Per breedte zijn er 12 modellen beschikbaar
Stap 2: Typ de tekst die je op de strijklabels wilt zien
Stap 3: Kies de symbolen die je eventueel op de labels wilt zien
Stap 4: Kies een kleur voor de achtergrond
Stap 5: Kies een kleur voor de tekst. Tip: hou rekening met de kleur van de achtergrond en zorg voor een goed contrast!
Stap 6: Kies vervolgens het aantal strijklabels dat je wilt bestellen. Hier geldt: hoe meer stuks, hoe hoger de korting!

Op zoek naar eigen kledinglabels of andere type labels zoals naailabeltjes? Bij Nominette ben je aan het juiste adres. Gebruik de configurator en stel zelf je eigen labels samen.

Opstrijklabel voor verschillende spullen

Een opstrijklabel of instrijklabel kan (net zoals naailabels of naamlabe ls)worden verwerkt op verschillende spullen, denk hierbij aan:

   • Sportkleding
   • Handdoeken
   • Knuffels
   • Jassen
   • Reservekleding
   • Ondergoed
   • Tassen

Naast strijklabels in kleding zijn er nog vele andere mogelijkheden waar je een opstrijklabel kunt gebruiken. Een van de voordelen van onze opstrijklabels (of instrijklabels) is dat ze niet irriteren of kriebelen, net zoals ook onze naaietiketten niet kriebelen. Bij ons staat kwaliteit voorop en daar horen irriterende labels niet bij!

Nominette maakt al sinds 1920 kledinglabels in Europa. Duizenden klanten zijn fan van onze producten!
Betaalmethodes