Duurzaam geproduceerd in België
Hoge kwaliteit en kleine aantallen
Op een werkdag voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden!
Geldt alleen voor standaardproducten. Overige producten binnen 4 werkdagen verzonden.

Strijklabels: zelf eenvoudig samenstellen!

We willen niet pretenderen dat je nooit meer iets kwijtraakt door het gebruik van onze instrijklabels voor kleding. Wél wordt de kans op kwijtraken van tassen en kledingstukken vele male minder. Gewoon, door deze te voorzien van instrijklabels. De juf of meester van je kind zal je dankbaar zijn. Door onze strijklabels raken kledingstukken minder snel door elkaar. Je kind zal heel snel zijn eigen naam herkennen. Zeker wanneer het instrijklabel wordt voorzien van leuke symbolen.

Strijklabels zijn ideaal voor het labelen van de kleren en spullen van je kind. Gebruik ze voor het kinderdagverblijf peuterspeelzaal, school, naschoolse opvang, sportclub of op kamp. Maar ook zijn strijklabels uitermate geschikt voor het labelen van kleding van senioren die verblijven in verzorgingstehuizen en dagopvangcentra.

Handig om te weten: instrijklabels worden zachter als het wordt ingestreken en kunnen gewoon in de wasmachine én droger. Wel zo prettig. De instrijklabels kunnen gewassen worden tot een temperatuur van 90 graden. Het wordt wel afgeraden om een vlekkenmiddel toe te voegen aan de wasbeurt omdat er dan de kans bestaat dat de strijklabels los laten.

Instrijklabel ontwerpen: hoe dat werkt in de praktijk

Het ontwerpen van een instrijklabel is zeer eenvoudig. Je hoeft alleen maar de stappen te doorlopen en je instrijklabels staan klaar:

 • Stap 1: Kies een lettertype. Kies eerst een lettertype voor op de instrijklabels. Voor zowel de 10mm als de 14mm linten strijklabels zijn er twaalf verschillende modellen
 • Stap 2: Kies een tekst. Kies de tekst voor het je design instrijklabel. Afhankelijk van het gekozen lettertype kunt u één of meerdere regels invullen
 • Stap 3: Kies een symbool. Kies een symbool dat bij de tekst van het strijklabel past. U kunt kiezen uit meer dan 80 symbolen
 • Stap 4: Kies een kleur voor je instrijklabels. Kies de kleur van de tekst voor het lint. Er zijn 15 verschillende kleuren om uit te kiezen. Tip: hou rekening met de kleur van de achtergrond en zorg voor een goed contrast!
 • Stap 5: Kies een kleur voor de tekst. Er zijn 17 verschillende kleuren om uit te kiezen. Houd rekening met de achtergrond van de strijklabels en zorg voor een goed kleurcontrast!
 • Stap 6: Kies het aantal meters. Hoe hoger het aantal instrijklabels voor kleding je bestelt, hoe hoger de korting!

Op zoek naar eigen kledinglabels of andere type labels zoals naailabeltjes? Bij Nominette ben je aan het juiste adres. Gebruik de configurator en stel zelf je eigen labels samen.

Strijklabels maken met een twist

Op zoek naar eigen instrijklabels of andere type labels zoals naailabeltjes? Bij Nominette ben je aan het juiste adres. Wees je eigen designer en ontwerp een persoonlijke instrijklabel. Gebruik de configurator en stel zelf je eigen labels samen. Dit gaat heel eenvoudig.. Je kunt de instrijklabels voor kleding zo bont maken als je wilt. Durf te experimenteren met kleur. Gebruik de lievelingskleur van je kind als achtergrond van de strijklabels en voeg een leuk symbool toe. Zeg nu zelf; een strijklabel ziet er toch veel leuker uit met een mooie afbeelding? Voeg een voetbal toe aan het instrijklabel voor het voetbaltenue van je kind. Of voorzie strijklabels van een plaatje van een bolletje wol, om aan te geven dat je dit kledingstuk zelf hebt gebreid. Je ziet, mogelijkheden te over. Durf creatief te zijn. Onze configurator maakt ontwerpen van je eigen instrijklabels wel heel eenvoudig.

Opstrijklabel voor verschillende spullen

Een opstrijklabel of instrijklabel kan (net zoals naailabels of naamlabels)worden verwerkt op verschillende spullen, denk hierbij aan:

 • Sportkleding
 • Handdoeken
 • Knuffels
 • Jassen
 • Reservekleding
 • Ondergoed
 • Tassen

Naast strijklabels in kleding zijn er nog vele andere producten waar je een opstrijklabel voor kunt gebruiken. Eén van de voordelen van onze opstrijklabels (of instrijklabels) is dat ze niet irriteren of kriebelen, net zoals ook onze naaietiketten niet kriebelen. Bij ons staat kwaliteit voorop en daar horen irriterende labels natuurlijk niet bij!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Kun je bij ons niet precies vinden wat je zoekt, kijk dan op eelabelfactory.nl voor meer mogelijkheden.

eelabelfactory.nl
Post NL
iDeal logoVisa logoMastercard logoPaypal logo
WebwinkelKeur-Logo