Op een werkdag voor 15.00 uur besteld
volgende werkdag verzonden!

Geldt alleen voor standaardproducten.

Naailabels ontwerpen: Bestel vanaf € 12,95

Tassen, sleutelhangers, kleding en ontelbaar veel andere spullen. Deze zijn allemaal te voorzien van gepersonaliseerde naamlabels in de vorm van een innaailabel of een naamlintje. Onze naailabels zijn geschikt voor elke ontwerper in de dop en zijn eenvoudig vast te naaien met twee steken aan beide uiteinden.

Je eigen logo, merk of naam in een kledingstuk is de manier om op te vallen. Stik de stoffen labels in de buitennaad van jouw kledingstuk en gooi hoge ogen.

Innaailabels zelf samenstellen: gebruik onze tool

Bij ons kun je je naailabels, ook wel bekend als instiklabels of soms zelfs zijnaad labels, zelf samenstellen. Met behulp van de tool gaat dit heel eenvoudig. En bovendien snel. In een paar eenvoudige stappen ben je al klaar met je naailabels bestellen:

 1. In de eerste stap kies je het lettertype en de breedte van het label. Er zijn twee mogelijkheden voor de breedte van het label:
  • 10 mm innaailabels
  • 14 mm innaailabels
  Let op: de lengte van de tekst is bepalend voor de lengte van het naailabel. Per breedte zijn er verschillende keuzes te maken met betrekking tot het lettertype. Er zijn 12 verschillende modellen.
 2. De tweede stap is om de tekst in te voeren. Dit kan bijvoorbeeld een naam zijn voor innaai naamlabels, maar een merknaam of slogan komt ook zeer vaak voor.
 3. Kies eventueel een symbool uit voor aan de zijkanten van de naailabels.
 4. Kies de kleur van de ondergrond.
 5. Kies de kleur van de tekst. Hou hierbij rekening met de ondergrond van de naailabels. Zorg voor voldoende contrast.

Als je deze stappen hebt doorlopen, dan heb je succesvol je innaailabels samengesteld. Je hoeft dan alleen nog aan te geven hoeveel naailabels je wilt bestellen. Hoe hoger de afname, hoe hoger de korting. Dit geldt ook voor onze producten zoals de innaai etiketten, naamlabels!

En dan, dan is het wachten op jouw zorgvuldig samengestelde innaailabel. Zeker weten dat je jouw kleding of andere items opleukt met jouw persoonlijke naamlabel!

Innaai kledinglabels zelf ontwerpen

De meest creatieve creatie is dat wat jij op de naaimachine hebt gefabriceerd. Toch zijn er manieren om kledingstukken of andere stoffen items nóg meer op te leuken. Maak bijvoorbeeld een uniek kledinglabel met een pakkende tekst, jouw merknaam of een leuk logo. Mogelijkheden te over!

Je bepaalt helemaal zelf hoe je je innaailabel ontwerpt. Herhaal bijvoorbeeld een tekst 2 maal en houd daartussen witruimte over. Dat kan je een lus maken van jouw kledinglabel en deze tussen de naad bevestigen. Of voorzie jouw creatie van een eigen logo als kroon op je werk.

Een innaailabel bevestigen is geen probleem. Dit gaat zeer eenvoudig en kan op alle soorten kledingstukken. Er zijn aan beide zijden van de naamlabels een aantal steekjes nodig en de innaailabels zitten vast. Een andere optie? strijklabels. Het zit ‘m al in het woord. Deze labels zijn gemakkelijk op bijna elke textiele ondergrond te strijken.

Innaailabels met eigen logo

Het is ook mogelijk om innaailabels met je eigen logo bij ons te bestellen. Hiervoor kun je contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag bij het ontwerp van jouw innaailabels met eigen logo. Na het ontwerpen kun je door ons jouw naailabels laten maken en ontvang je ze snel thuis. Je eigen kleding ontwerpen en finetunen was nog nooit zo leuk met onze naamlabels als kers op de taart.

Nominette maakt al sinds 1920 kledinglabels in Europa. Duizenden klanten zijn fan van onze producten!
Betaalmethodes