Op een werkdag voor 15.00 uur besteld
volgende werkdag verzonden!

Geldt alleen voor standaardproducten.

Textiel naamstickers ontwerpen: stel ze zelf samen in onze configurator!

Tussen de wirwar aan opladers je eigen oplader vinden. Of je kind dat wéér met andermans gymschoenen thuiskomt. Of je vader die zijn briletui kwijtraakt. Je eigen spullen herkennen kan soms best een uitdaging zijn. Textiele naamstickers zorgen ervoor dat jij gewoon met je oude vertrouwde eigendommen thuiskomt. Ontwerp zelf de textielstickers en herken zo je spullen uit duizenden.

De textielstickers zijn gemaakt van hoogwaardige polyester textiel. Stel de textiel naamstickers zelf samen. In onze o-zo snelle online configurator.

Waarom de textielstickers zo handig zijn

Onze stickers van textiel, waarom zijn we daar zo laaiend enthousiast over? We noemen een aantal handige voordelen van de naamstickers textiel voor je op:

  1. Raak nooit meer in de war met andermans spullen, dankzij de textiel naamstickers. Voorzie de textielstickers niet alleen van je naam, maar ook van een leuk kleurtje en een leuk symbooltje. Iedereen zal weten dat die telefoonoplader van jou is. Ook zijn ze zeer handig voor bijvoorbeeld zorginstelligen met dementerenden bejaarden, zij kunnen de stickers gebruiken om een briletui of rollator te markeren.
  2. De textielstickers zijn niet permanent. Dat is een ander groot voordeel. De stevige plaklaag zorgt ervoor dat de textiele naamstickers goed op je gereedschapskist, broodtrommel of oplader blijven zitten. Maar wil je gelabelde spullen naar de kringloopwinkel brengen of verkopen, dan zijn ze nog te verwijderen.
  3. De textiel naamstickers zijn van gemaakt van hoogwaardig polyester textiel. Dat betekent goede kwaliteit. Ook betekent dit dat de textielstickers vaatwasserbestendig zijn. Handig, want zo gaan de textielstickers lekker lang mee.
  4. De persoonlijke textielstickers zijn eenvoudig zelf te maken. In onze configurator. Bepaal zelf het lettertype, de achtergrondskleur, de kleur van de letters, de symbooltjes én het aantal stuks.

Zoek je specifiek naar naamlabels om kleding permanent te merken? Dan zijn de naailabels en instrijklabels meer geschikt. Deze labeltjes kan je zelf ontwerpen met je eigen tekst en symbolen. Deze kun je eenvoudig in je stoffen producten naaien of instrijken.

Textiel stickers bestellen: profiteer!

Wil je textiel stickers maken? Dit kan eenvoudig en snel. Onze configurator kun je in een paar minuten doorlopen. En wij zijn ook razendsnel. Want als je vóór 15:00 besteld, dan doen wij je bestelling de volgende dag al op de post.

Bestel je textiele naamstickers, en profiteer!

  • Vanaf 14 stuks te bestellen
  • 2 formaten op 1 velletje: 15x30mm en 20x50mm
  • Zelf samenstellen in onze configurator
  • Hoge kwaliteit polyester textiel
  • Sinds 1920 labelspecialist!
Nominette maakt al sinds 1920 kledinglabels in Europa. Duizenden klanten zijn fan van onze producten!
Betaalmethodes