Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag verzonden!
Geldt alleen voor standaardproducten.

Polsbandjes of festivalbandjes bestellen: ontwerp je eigen bandjes

Polsbandjes zijn een populaire keuze voor festivals en feesten. Ben je op zoek naar een polsbandje voor een festival, concert of ander evenement? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier kun je zelf snel en eenvoudig je persoonlijke polsbandjes ontwerpen.

Een polsbandje hoort nou eenmaal thuis op (grootschalige) evenementen zoals een festival. Voor de organisatie kan het erg behulpzaam zijn, maar ook voor de bezoeker. Veel mensen laten het polsbandje van een groot festival jaren om hun pols heen zitten. De meeste mensen houden er ook een verzamelhobby aan over. Een polsbandje van iemands favoriete evenement kan al snel een collectors item worden. Er bestaan verschillende soorten polsbandjes. Deze kunnen bestaan uit verschillende materialen. Bij ons kun je alleen geweven textiel polsbandjes bestellen. De sluiting is een loden ringetje dat je moet samen knijpen met een tang. Wij leveren alleen de sluitingen dus niet de tang. Het polsbandje is 32 cm lang en jouw tekst staat er 1 keer op, in het midden. Ze zijn altijd 14mm of 25mm breed. Op een polsbandje van 25 mm breed kun je jouw eigen logo op zetten!

Festivalbandjes met je eigen tekst!

Een festivalbandje met tekst is ideaal als toegangsbandje, leeftijdscontrole of als marketingartikel. De tekst wordt net zoals bij bijvoorbeeld waslabels, erin geweven. De tekst of logo wordt in het bandje geweven waardoor de tekst altijd goed te zien is. Doorloop de stappen en ontwerp je eigen bandje.

Stap 1: Kies een type polsbandje

Je kunt kiezen uit een polsbandje van 14mm of 25mm breed. Bij een polsbandje van 14mm breed kan je alleen tekst op zetten. Op een polsbandje van 25 mm kan je jouw logo plaatsen.

Stap 2: Kies een lettertype of een logo

Als je voor een 14mm polsbandje hebt gekozen. Dan zijn er twaalf verschillende stijlen waaruit je kunt kiezen. Naast het lettertype kan je ook het aantal regels kiezen. Als je voor een 25mm polsbandje hebt gekozen, dan is stap 2 het kiezen van een logo.

Stap 3: Tekst voor op polsbandje of type sluiting

Als je een 14mm polsbandje hebt gekozen, dan schrijf je hier de tekst voor op het polsbandje. Als je een 25mm polsbandje hebt gekozen, dan kies je bij de deze stap de kleur van de sluiting.

Stap 4: Bij een 14mm polsbandje: Keuze voor een of meerdere symbolen

Als je een 14mm polsbandje hebt gekozen, dan kun je kiezen voor een symbool voor op de festivalbandjes. Je hebt de keuze uit ruim 80 symbolen. Bij een 25mm polsbandje met logo kan je geen symbool kiezen en is stap 4 al het kiezen van de kleur van het bandje.

Stap 4-5: Kleur van het bandje

Kies de kleur van het polsbandje. Denk hierbij ook al aan de kleur van de tekst op het bandje. Zorg dat de kleuren goed met elkaar 'matchen'.

Stap 5-6: Kleur van de tekst.

Zie ook de tip onder stap 4-5.

Stap 6-7: Kies het aantal stuks

Hoeveel heb je er nodig? Hoe hoger het aantal, hoe hoger de korting! Heb je de stappen doorlopen, dan heb je succesvol je polsbandjes ontworpen. 

Binnenkort een feestje? Een sweet sixteen party, een festival of een bruiloft? Onze polsbandjes maken jouw event helemaal top!

Textiel polsbandjes: verschillende doeleinden

Een bandje om je pols van hetzelfde evenement kan een echte saamhorigheid creëren onder de bezoekers. Ze zijn handig en herkenbaar. Zo kunnen ze niet alleen voor de toegang tot het feest worden gebruikt, maar ook om onderscheid te maken tussen bepaalde bezoekers. Denk hierbij aan VIP-bezoekers onderscheiden, het verschil in leeftijd aan te duiden of om aan te geven wie er gebruik mag maken van een bepaalde dienst.

Een polsbandje of festivalbandje is dus ideaal voor jouw evenement. Bekijk ook de SOS armband voor kinderen. Deze armband is ideaal om belangrijke gegevens op te noteren als je kind ergens naartoe gaat. Bij Nominette vind je alles op het gebied labels: van naailabeltjes en kledinglabels tot instrijklabels en festivalbandjes!

p.s. de metalen sluiting van een concertbandje moet je met een tang dichtmaken. Wij leveren enkel de sluitingen, niet de tang.

Nominette maakt al sinds 1920 kledinglabels in Europa. Duizenden klanten zijn fan van onze producten!
Betaalmethodes