Duurzaam geproduceerd in België
Hoge kwaliteit en kleine aantallen
Op een werkdag voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden!
Geldt alleen voor standaardproducten. Overige producten binnen 5 werkdagen verzonden.

Legernaamlinten: vanaf 4 stuks te bestellen!

Kies nu voor kwalitatieve legernaamlinten. In onze online configurator kun je heel eenvoudig de gepersonaliseerde legernaamlinten voor alle krijgsmachtonderdelen ontwerpen. Afhankelijk van waar je onderdeel van uitmaakt, bestel je de kleur groen/zwart, desert/zwart en blauw/wit. Goed om te weten: wij leveren de legernaamlinten in de vereiste standaardkleuren.

FYI: Wist je dat Nominette een zusterbedrijf is van het Nederlandse bedrijf EE Labels? Daar werden de legernaamlinten al meer dan 50 jaar geproduceerd voor de Nederlandse Defensie. Om het soldaten gemakkelijk te maken verkopen we de naamlinten nu online via onze Nominette webshop.

Ben je niet werkzaam bij de krijgsmacht, maar wil je toch een gepersonaliseerde legernaamlint? Ook dan kun je hier uiteraard een bestelling plaatsen. Voor bedrijfsuitjes als paintball worden deze legernaamlinten bijvoorbeeld vaak genoeg gebruikt. Doorloop de configurator en personaliseer nu je naamlint in officiële legerkleuren.

Nominette heeft ook klanten die de gepersonaliseerde naamlinten bestellen voor op bedrijfskleding zodat uniformen van een persoonlijke naam zijn voorzien en niet verwisseld kunnen worden. Het ziet er bovendien heel mooi uit.

Legernaamlint personaliseren: in 5 stappen

De configurator werkt heel eenvoudig en snel. In een paar klikken heb je de legernaamlinten al besteld. We leggen graag voor je uit wat de stappen zijn:

 1. Kies het model
  Er zijn 4 type bandjes te bestellen. De modellen variëren van 13 – 20 karakters per regel. Heb je meer dan 16 karakters nodig op 1 regel? Kies dan voor model LN004. Hier zijn 20 karakters mogelijk.
 2. Of heb je een model met 2 lijnen nodig? Kies dan model LN003. Hier kan je 2 lijnen invullen met maximaal 20 karakters per lijn
 3. Voer de tekst in
  Bij deze stap kun je de gewenste tekst invoeren. Afhankelijk van de lengte van je tekst, kies je het bijpassende model met 13, 16 of 20 karakters of het model met 2 regels van 20 karakters. Het naamlint heeft, ongeacht je modelkeuze, dezelfde afmetingen namelijk 25 mm hoog en 140 mm (= 2,5 cm x  14 cm).
 4. Met of zonder klittenband/velcro
  Het is ook mogelijk om een legernaamlint zonder klittenband/velcro aan de achterzijde te bestellen. Let hier goed op, de configurator staat standaard ingesteld op een legernaamlint met klittenband/velcro. Mocht je dit niet willen, klik dan op de optie ‘nee, dank je’.
 5. Kies de kleur ondergrond
  Kies uit groen/zwart, desert/zwart en blauw/wit. Groen is doorgaans voor de Koninklijke Landmacht en Luchtmacht bestemd. Desert voor alle krijgsmachtonderdelen en blauw voor de Koninklijke Marine, en de Koninklijke Marechaussee.
 6. De tekstkleur
  Kies hier uit wit of zwart.

Gelukt? Dan kun je nu het gewenste aantal legernaamlinten aanvinken. De minimale afname is 1 set van 4 stuks. Ben je benieuwd hoe het legernaamlintje eruit komt te zien? Onder stap 1 zie je het voorbeeld. Het label wordt exact geweven zoals je hier kunt zien.

De naamlinten worden binnen 7 werkdagen verzonden. Let op: dit wijkt af van onze reguliere levertijd.

De kwaliteit van deze lintjes

Kwaliteit is ons speerpunt, ook bij de legernaamlinten. Deze naamlinten voelen extra stevig aan. Dit komt omdat ze damast geweven zijn. Deze weeftechniek zorgt voor die extra stevigheid. En juist dat is iets wat je zoekt wanneer je werkzaam bent binnen de krijgsmacht. Ook het legernaamlint moet tegen een stootje kunnen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Kun je bij ons niet precies vinden wat je zoekt, kijk dan op eelabelfactory.nl voor meer mogelijkheden.

eelabelfactory.nl
Post NL
iDeal logoVisa logoMastercard logoPaypal logo
WebwinkelKeur-Logo