Voor 15.00 uur besteld volgende dag verzonden!
Geldt alleen voor standaardproducten.

Polsbandjes of festivalbandjes bestellen: ontwerp je eigen bandjes

Polsbandjes zijn een populaire keuze voor festivals en feesten. Ben je op zoek naar een polsbandje voor een festival, concert of ander evenement? Dan ben je op het juiste adres. Hier kun je zelf snel en eenvoudig je persoonlijke polsbandjes ontwerpen.

Een polsbandje hoort nou eenmaal thuis op grootschalige evenementen zoals een festival. Voor de organisatie kan het erg behulpzaam zijn, maar ook voor de bezoeker. Veel mensen laten hun polsbandje van een groot festival jaren om hun pols heen zitten. De meeste mensen houden er ook een verzamelhobby aan over. Een polsbandje van iemand zijn favoriete evenement kan al snel een collectors item worden. Er bestaan verschillende soorten polsbandjes. Deze kunnen bestaan uit verschillende materialen. Bij ons kun je alleen geweven textiel polsbandjes bestellen.

Festivalbandjes met je eigen tekst!

Een festivalbandje met tekst is ideaal als toegangsbandje, leeftijdscontrole of als marketingartikel. De tekst wordt in het bandje gewoven, waardoor de tekst altijd goed te zien is. Doorloop de stappen en ontwerp je eigen bandje:

Stap 1: Kies een lettertype

Er zijn twaalf verschillende stijlen waar je uit kunt kiezen. Naast het lettertype kan je ook het aantal regels kiezen.

Stap 2: Tekst voor op polsbandje

Beschrijf hier de tekst voor op het polsbandje. Houd rekening met de ruimte! Wil je extra ruimte voor en/of na de tekst? Dan kan je gerust contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij een custom made polsbandje.

Stap 3: Keuze voor een of meerdere symbolen

Kies een symbool voor op de festivalbandjes. Je hebt de keuze uit ruim 80 symbolen.

Stap 4: Kleur van het bandje

Kies een kleur van het bandje. Denk hierbij ook al aan de kleur van de tekst op het bandje. Zorg dat de kleuren goed met elkaar 'matchen'.

Stap 5: Kleur van de tekst.

Zie ook de tip onder stap 4. 

Stap 6: Kies het aantal stuks

Hoeveel heb je er nodig? Hoe hoger het aantal, hoe hoger de korting! Heb je de stappen doorlopen, dan heb je succesvol je polsbandjes ontworpen. Vóór 15.00 uur besteld = volgende dag in huis.

Textiel polsbandjes: verschillende doeleinden

Een bandje om je pols van hetzelfde evenement kan een echte saamhorigheid creëren onder de bezoekers. Ze zijn handig en herkenbaar. Zo kunnen ze niet alleen voor de toegang tot het feest worden gebruikt, maar ook om onderscheid te maken tussen bepaalde bezoekers. Denk hierbij aan VIP-bezoekers onderscheiden, het verschil in leeftijd aan te duiden of om aan te geven wie er gebruik mag maken van een bepaalde dienst.

Een polsbandje of festivalbandje is dus ideaal voor jouw evenement. Pak je voordeel: vóór drie uur besteld = volgende dag in huis!

p.s. de metalen sluiting moet je met een tang dichtmaken

Euro Safe Shop Nominette maakt al sinds 1920 kledinglabels in Europa. Duizenden klanten zijn fan van onze producten!
Betaalmethodes