Voor 15.00 uur besteld volgende werkdag verzonden!
Geldt alleen voor standaardproducten.

Label met eigen logo: ontwerp je eigen label

Ontwerp zelf je label met eigen logo in twee kleuren! Dit is de perfecte oplossing voor je zoektocht naar een kledinglabel met jouw eigen logo. De labels met eigen logo zijn innaaietiketten met een breedte van 25mm. Het logo en de tekst worden geweven en op rol geleverd. Wij willen hoge kwaliteit leveren, taffet geweven labels in twee kleuren, de labels zijn was-en kleurvast . Daarnaast prikt het label met eigen logo niet op de huid.

De labels zijn Oeko-Tex 100 gecertificeerd en voldoen aan de hoogste standaardnormen. Geen scherpe randjes die op de huid irriteren maar zelfgeweven kantjes die zacht aanvoelen. Veiligheid en kwaliteit zijn voor ons zeer belangrijk als het gaat om onze labels met eigen logo.

Ontwerp zelf je label met logo

Het is bij ons zeer eenvoudig om een label met logo te ontwerpen. Aan de hand van een paar simpele stappen heb je de labels met logo al samengesteld.

   1. Kies een staand of liggend label met logo
   2. Kies het type kledinglabel met logo. Een middenvouw label met logo wordt in de naad gestikt. Een eindvouw wordt links en rechts in het rugpand gestikt
   3. Upload vervolgens je logo. De toegestane bestanden staan vermeld op onze site
   4. Typ vervolgens de tekst die je op de kledinglabel met eigen logo wilt zien
   5. Kies vervolgens voor eventuele wassymbolen die je wilt toevoegen
   6. Kies de kleur van de ondergrond
   7. Kies de kleur van de tekst. tip: houd rekening met de kleur die je gekozen hebt als achtergrond!

Als je deze stappen hebt doorlopen, dan heb je succesvol jouw eigen kledinglabels met logo samengesteld. Vervolgens kan je aangeven hoeveel stuks je wilt bestellen. Ons voordeel is dat je lage aantallen kunt bestellen, 100 stuks is ons minimum. Bij ons geldt echter wel hoe groter het aantal labels, hoe groter de korting. Bestel je meer dan 700 labels met logo dan krijg je 40% korting!

Nominette maakt al sinds 1920 kledinglabels in Europa. Duizenden klanten zijn fan van onze producten!
Betaalmethodes