Duurzaam geproduceerd in België
Hoge kwaliteit en kleine aantallen
Op een werkdag voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden!
Geldt alleen voor standaardproducten. Overige producten binnen 4 werkdagen verzonden.

Label met eigen logo: ontwerp je eigen label

Ontwerp zelf je label met eigen logo in twee kleuren! Dit is de perfecte oplossing voor je zoektocht naar een kledinglabel met jouw eigen logo. De labels met eigen logo zijn innaaietiketten met een breedte van 15, 25 en 40mm. Het logo en de tekst worden geweven en op rol geleverd. Wij leveren hoge kwaliteit geweven labels in twee kleuren. Spijt krijg je niet bij het bestellen van onze kleding labels. Waarom zou je? Ze zijn was- en kleurvast. Ze blijven dus mooi. En het allerfijnste? De labels met eigen logo prikken niet aan de huid. Het Oeko-Tex 100 gecertificeerde label met eigen logo is vrij van schadelijke stoffen. Beter voor je huid en gezondheid dus. Je zult geen scherpe randjes vinden die de huid irriteren, maar geweven zijdes die zacht aanvoelen. Daar krijg je toch geen genoeg van? Gelukkig kun je meerdere kleding labels bestellen voor je eigengemaakte kleding.

Ontwerp zelf je kledinglabel met logo

Het is bij ons zeer eenvoudig om een label met logo te ontwerpen. Aan de hand van een paar simpele stappen heb je de labels met logo al samengesteld.

 1. Kies een staand of liggend label met logo
 2. Kies het type kledinglabel met logo. Een middenvouw label met logo wordt in de naad gestikt. Een eindvouw wordt links en rechts in het rugpand gestikt
 3. Upload vervolgens je logo. De toegestane bestanden staan vermeld op onze site
 4. Typ vervolgens de tekst die je op de kledinglabel met eigen logo wilt zien op de achterzijde (rechterzijde)
 5. Kies vervolgens voor eventuele wassymbolen die je wilt toevoegen
 6. Kies de kleur van de ondergrond
 7. Kies de kleur van de tekst. tip: houd rekening met de kleur die je gekozen hebt als achtergrond!

Als je deze stappen hebt doorlopen, dan heb je succesvol jouw eigen kledinglabels met logo samengesteld. Vervolgens kan je aangeven hoeveel stuks je wilt bestellen. Ons voordeel is dat je lage aantallen kunt bestellen, 100 stuks is ons minimum. Bij ons geldt echter wel hoe groter het aantal labels, hoe groter de korting. Bestel je meer dan 700 labels met logo dan krijg je meer dan 20% korting, net zoals bij onze Naamlabels kleding. Daarnaast profiteer je ook van een snelle verzendtijd. Binnen 4 werkdagen kunnen wij jouw labels met logo al opsturen!

Creëer je eigen merk met een zelf ontworpen label met eigen logo 

Een label met eigen logo om aan je eigen designs te bevestigen is verre van ouderwets. Je kunt de labels met logo namelijk zo hip maken als je wilt. Kies voor een opvallende kleur en zet er een leuke tekst op die de drager van je outfit een fijne start van de dag brengt. Je gaat stukken zelfverzekerder naar een date wanneer er een “You’re awesome” op je kledinglabel met eigen logo prijkt. Natuurlijk kun je ook kiezen voor je eigen merknaam. Zo worden je zelfgemaakte creaties stukken professioneler. Of geef een persoonlijke touch aan je label met logo. Kies bijvoorbeeld standaard voor dezelfde kleurencombinatie voor je logolabel zodat iedereen de creaties van jouw hand herkennen.

Kledinglabel met logo op zelfgemaakte items

Als modeontwerper, designer maar ook als je hobby naaien, haken, breien of knutselen is kun je een eigen label innaaien in bijvoorbeeld:

 • Zelfgemaakte tassen, voorzien met een mooi label met eigen logo
 • Een kledinglabel met eigen logo, voor zelf gecreëerde kleding
 • Interieuraccessoires zoals bijvoorbeeld sierkussens en plaids
 • Zelfgemaakte kinderkleding, knuffels, of andere baby-en peuterspulletjes

Er zijn genoeg mogelijkheden om iets leuks te doen met labels met eigen logo. Verkoop jij jouw zelfgemaakte producten via jouw eigen blog, webshop of via een ander platform? Ontwerp dan nu je label met eigen logo helemaal zelf. Doorloop de stappen en geef je DIY-producten een professionele merkuitstraling met onze textiel labels met eigen ontwerp of probeer eens een opstrijklabel. Een label met eigen logo zorgt ervoor dat je producten worden herkend en een meerwaarde krijgen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Kun je bij ons niet precies vinden wat je zoekt, kijk dan op eelabelfactory.nl voor meer mogelijkheden.

eelabelfactory.nl
Post NL
iDeal logoVisa logoMastercard logoPaypal logo
WebwinkelKeur-Logo