Duurzaam geproduceerd in België
Hoge kwaliteit en kleine aantallen
Op een werkdag voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden!
Geldt alleen voor standaardproducten. Overige producten binnen 4 werkdagen verzonden.

Kleding label maken 25mm: creëer zelf je eigen kledinglabels!

Ben je lang bezig geweest om van jouw creatie een topcreatie te maken? Dan verdient je ontwerp nóg een detail om het af te maken. In onze configurator maak jij kleding labels met eigen ontwerp. Ben zelf designer en zet je ontwerp op een voetstuk met jouw design kleding labels.

Naai de kledinglabels aan de buitenzijde van de stof. Voorzie je garderobe en textiele ontwerpen van kledinglabels met jouw merknaam, de naam van je kinderen of je persoonlijke motto. Ben je een tikkeltje bescheiden? Natuurlijk is het ook mogelijk om het een kledinglabel te maken – wellicht in combinatie met wasinstructies – om deze vervolgens aan de binnenkant van een kledingstuk te stikken. Afhankelijk van de plaats van instikken kies je voor kledinglabels met eind – of middenvouw. Labels voor kleding met een eindvouw zijn vooral geschikt voor in het rugpand van een kledingstuk. Pak eens uit en kies ervoor om een kleding label te maken met een onverwachte tekst. Een bedrijfsnaam of logo op je kleren labelen is ook een optie. De kledinglabels die je hier vindt zijn 25mm breed.

Kleding labels eigen ontwerp

Ben je op zoek naar kledinglabels waarbij je zelf bepaalt wat erop komt te staan? Dan ben je bij Nominette aan het juiste adres. Je kunt hier kledinglabels eenvoudig zelf ontwerpen. De kledinglabels zijn gemaakt van de beste kwaliteit textiel. Zo zacht dat je niet merkt dat het kledingstuk is voorzien van labels voor kleren. Het ontwerpen van een textiel label werkt als volgt.

 • Stap 1: Lettertype Kies een lettertype dat het beste aansluit bij de kleding:
  • Kristen
  • Halo Handletter
  • Jokerman
  • Helvetica
  • Portago
 • Stap 2: Type kledinglabel Er bestaan twee type labels voor kleding. Bij ons is het mogelijk een label met een eindvouw of een label met een middenvouw te kiezen. Per type zijn er vier mogelijkheden qua design. Zo kun je je kleren precies labelen zoals je zelf wilt!
 • Stap 3: Inhoud op de kledinglabel Als je een type kledinglabel hebt gekozen, kan je doorgaan met de inhoud. Wat wil je erop hebben staan? Afhankelijk van het type label dat je hebt gekozen, kan je de tekst invoeren. Bij kledinglabels met een eindvouw verschilt dit van één tot drie regels tekst. Bij een kledinglabel met middenvouw kun je het label halverwege vouwen. Aan de linkerzijde op het design kunnen 1-3 regels tekst worden geplaatst. Vervolgens is het ook mogelijk om aan de rechterzijde van het design 5 regels tekst te plaatsen.
 • Stap 4: Wassymbolen De volgende stap is om de wasvoorschriften in de juiste volgorde toe te voegen. Dit kan alleen bij labels voor kleding met een middenvouw. Bedenk welke wasvoorschriften van toepassing zijn voor jouw kleding zodat je jouw producten op de juiste manier bij het wassen blijft behandelen.
 • Stap 5: Kleur van het kledinglabel Kies de kleur van de ondergrond van je kledinglabel
 • Stap 6: Kleur van de tekst Je kunt kiezen uit 15+ kleuren. tip: houd rekening met het kleurcontrast!

Als je deze stappen hebt afgerond, dan heb je met succes je eigen kledinglabels ontworpen. Vervolgens hoef je alleen nog een keuze maken hoeveel labels kleding je wilt afnemen. Bedenk: hoe meer kledinglabels je bestelt, hoe hoger de korting. Als de keuze is gemaakt, dan kan je de kleding labels bestellen. Zo eenvoudig is kledinglabels op maat kopen bij Nominette. Ben je toch op zoek naar labels met eigen logo? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Je kunt bij ons ook terecht voor de volgende type labels:

 • Naailabels
 • Instrijklabels
 • Naamlabels
 • Geweven labels
 • Stoffen labels

Bij ons kun je verschillende labels maken en bestellen voor een scherpe prijs!

Jij bepaalt het design

Je bepaalt zelf wat er op de kledinglabels komt te staan. Afhankelijk van het type kledinglabel dat je hebt gekozen, kun je een tekst invoeren. Bij kledinglabels met een eindvouw verschilt dit van 1 tot 3 regels tekst. Bij een kledinglabel met middenvouw kun je het label halverwege vouwen. Aan de linkerzijde op het design kunnen 1 tot 3 regels tekst worden geplaatst. Vervolgens is het ook mogelijk om aan de rechterzijde van het design 5 regels tekst te plaatsen.

Labels kleding bestellen

Als de keuze is gemaakt, dan kan je de kleding labels bestellen. Zo eenvoudig is kledinglabels op maat kopen bij Nominette. Ben je toch op zoek naar labels met eigen logo? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Kun je bij ons niet precies vinden wat je zoekt, kijk dan op eelabelfactory.nl voor meer mogelijkheden.

eelabelfactory.nl
Post NL
iDeal logoVisa logoMastercard logoPaypal logo
WebwinkelKeur-Logo