Annekids Blog in de Schijnwerpers

telefoonhoesje haken van Annekids blog armbandje haken

gehaakte tas gehaakte sleutelhangers

Hooked on haken

Anne is zoals ze zelf al zegt ‘hooked on haken’. En dat je zie je meteen als je haar blog Annekids bekijkt. Ze houdt van haken, ze haakt de mooiste spulletjes: trendy tassen, kussenhoezen, warme ponchos en nog veel meer. En ze is ook gek op katten. De kattenfoto’s op haar blog (kat in de wasmachine, of slapend in een paraplu) zijn dan ook erg schattig!

Creatief met naamlintjes

Wij hebben op Annekids blog weer een paar mooie toepassingen van (naam)lintjes gevonden. En het leuke is, dat Anne steeds een duidelijke beschrijving of haakpatroon bij haar creaties plaatst, dus je kunt deze leuke spullen ook gemakkelijk zelf maken:

Annekids, een must voor haakfans

Een bezoekje aan Annekids blog vinden wij dan ook écht de moeite waard voor alle haakliefhebbers. Je vindt er tal van leuke, haalbare DIY haak-ideeën. Als het daarvan niet gaat kriebelen!

Op verzoek van onze bloglezers hierbij ook nog een paar extra links naar haakpatronen van telefoonhoesjes:

7 thoughts on “Annekids Blog in de Schijnwerpers

 1. Super leuke dingen allemaal !
  Ik ben zelf ook aan het haken, ik heb het via een vriendin van mij geleerd.
  Ik maak allemaal verschillende dingen zoals telefoon hoesjes in de vorm van een kruikje, kussens, rokjes, mutsen, sjaals, poncho`s, baby slofjes ect.

 2. Dit is echt een leuk telefoonhoesje! Zou deze zelf ook graag willen namaken maar kan nergens een patroontje vinden. Alleen van het hartje maar niet vanhet hele hoesje. Is deze wel ergens beschikbaar?

  1. Hallo Joycie, we hebben online een paar patronen van telefoonhoesjes voor je gezocht. Niet helemaal hetzelfde als deze van Anne, maar misschien helpen deze patronen je op weg:
   http://annelieshaakthet.blogspot.nl/2012/01/telefoonhoesjes.html
   http://www.jenins.nl/2012/03/23/mini-patroon-telefoonhoesje/
   http://www.handwerkles.nl/joomla-overview/haakles/166-hoesjehaken
   http://haakensmaak.blogspot.nl/2012/07/gehaakt-telefoonhoesje-met-geborduurde.html

   We plaatsen deze patronen ook in het artikel zelf, zodat je meteen de links naar de desbetreffende pagina’s kunt aanklikken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *