Blog in de schijnwerpers: Jeanine’s hobby

Jeanine sleutelhanger Jeanine sleutelhangers Jeanine zeepketting Jeanine zeepkettingen

Jeanine’s hobby
Deze week staat een erg veelzijdig blog in de schijnwerpers, die van Jeanine! Je kunt er vooral veel inspiratie opdoen op het gebied van haken. Daarnaast maakt zij ook wenskaarten. Niet zo bijzonder zul je denken? Toch wel, want ze maakt deze kaarten van handgeschept papier! Op haar picassa pagina kun je zien hoe dit in zijn werk gaat.

Ook lintjes
We hebben ook een aantal leuke items gevonden, waarbij Jeanine lintjes gebruikt. Eén van haar specialiteiten zijn zeepkettingen. Handig en fris om op te hangen in de badkamer, toilet of kledingkast. En wat vind je van deze olifanten-sleutelhanger? Een erg mooie combinatie van lintjes en haakwerk!

Give-away
Een extra reden om een bezoekje te brengen aan Jeanine’s blog is de leuke give-away actie! Tot en met 2 juni 2013 maak je kans op een mooie Fimo-krans. Veel kijkplezier op Jeanines blog!

2 thoughts on “Blog in de schijnwerpers: Jeanine’s hobby

 1. Bedankt voor deze mooie erkenning. Ik had nooit gedacht dat mijn spulletje opvielen of speciaal waren. Ik ben er vooral blij mee dat jullie overtuigd zijn dat ik andere mensen inspiratie geef. Dat vooral is de bedoeling van een blog denk ik.

  Bedankt voor extra aandacht en reclame voor mijn blogje.

  En nu zie ik hieronder nog dat het Poekie blog ook al in de schijnwerpers stond… En daar staat ook een foto van tashangers van mij… Wat een toeval

  Bedankt en groetjes,
  Jeanine

  1. Graag gedaan, Jeanine. Wat ons betreft verdien je absoluut een plekje in onze schijnwerpers met zo’n veelzijdige, inspirerende blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *