Werken voor succes, met je eigen webshop

Een eigen webshop beginnen? Of starten met je eigen merk? Het is niet niks en het vergt heel wat tijd en discipline. Maar met alle nieuwe programma’s online, voor het maken van een website, hoef je het niet meer uit te besteden en kun je er lekker zelf mee aan de slag. Zorg er voor dat je een bepaalde huisstijl creëert en werk met één vaste hoofdkleur die je niet alleen online laat zien en op de social media, maar ook bij het versturen van pakketjes, je visite kaartje en je producten.
Dit zorgt er voor dat je herkenning creëert bij de doelgroep.

Even voorstellen ..

Een visitekaartje kan hierin niet ontbreken. Altijd handig om op zak te hebben want wie weet kom jij net die dag dat je het niet verwacht een grote klant tegen. Laat hierin ook je creativiteit zien en ben anders dan andere. Zo kun je bijvoorbeeld een lint of label verbinden met je logo in de kleur van je huisstijl. Super origineel.

Op maat

Nieuw, nieuw, nieuw. Nu ook bij Nominette maatlabels!! Hartstikke handig om  in je zelfgemaakte kleding te stikken. Ze kunnen op allerlei plaatsen, de kraag, in de zij naad of zelfs in de voering van een broek. Kies  voor contrasterende kleuren, zo blijft de leesbaarheid goed.  Klik hier om te bestellen

Niet te missen

Of het nou een product is dat wordt verkocht op je webshop, of gewoon om je  merk onder de aandacht te brengen, reclame maken is altijd een goed idee. Het komt meteen superprofessioneel over en het geeft een persoonlijke touch. Ontwerp zo heel eenvoudig je eigen label met dit handige tool!

Op de post!

Besteed extra veel aandacht aan het versturen van je pakketjes. Dit maakt het voor de klant nog leuker om uit te pakken en zo zal je klant ook  het merk en de ervaring hiermee onthouden. Met een mooie lintje er omheen voelt het net als het uitpakken van een cadeautje.