Let’s get married! Bruiloft inspiratie

Hoewel 1 op de 3 elkaar niet meer als partner wil hebben… is trouwen razend populair!
De huwelijks industrie is booming, Wedding planner is ook in Europa een echte job geworden. Werkelijk niets is te gek! Van trouwen op de heide en bergtop of in het dorpscafé, de styling rond de ceremonie wordt tot in de puntjes verzorgd.
Hieronder zie je tips en ideeën om jouw dag tot een succes te maken.
Een lang en gelukkig huwelijks leven gewenst namens Nominette met eerst de stralende grote dag, ENJOY!

Jullie ringen in het mooiste doosje met de beste tekst in iedere relatie!
Beplak een willekeurig doosje met het mooiste papier wat je kunt vinden en wat bij jullie past. Dit papier komt uit een catalogus van vloerkleden. Maar een tijdschrift kan ook natuurlijk. Dit papier is vaak wat dunner en laat zich makkelijk vouwen. Neem (spuit)lijm om foto’s op te plakken. Zo ben je zeker dat alles er strak uit ziet en je krijgt geen bobbels.
De ringen, het tekstlabel en het doosje, jullie ringen drager heeft een schat in handen!

Give-aways

Dat de meeste bruiloften van A tot Z moeten kloppen kan stress vooraf opleveren… Met een rode draad door de dag zorg je voor rust en overzicht. Kies labels die je voor meerdere doeleinden toe kunt passen.
Van het strooien van rijst, bloem blaadjes of ander leuks tot het persoonlijke cadeautje wat je aan je gasten mee naar huis wilt geven een tekst als deze past door de hele dag.
De punt zakjes zijn eigenlijk spuit zakken, hebben de ideale maat en het label laat zich met fotolijm heel makkelijk op het zakje vast zetten.
De kaarsen in glas koop je en de labels knoop je er eenvoudig omheen, een feest voor het oog.

Een traantje laten..

Geen mooi moment zonder emoties! Ben jij de ceremoniemeester?! Verras het bruidspaar en de emo’s onder de gasten met een mini tissue doosje. Want HAPPY tears zijn altijd welkom natuurlijk.
Bewaar de doosjes van je dagcreme, zonnecreme of vitamie’s  en beplak ze met mooi papier, ook hier bijvoorbeeld uit een tijdschrift, bespray ook het label met fotolijm en klaar is je super-zoete-verrasings-geschenk.
Succes verzekerd!

De uitnodiging

Niemand wil standaard als het om hun huwelijk gaat! Maak of koop een kaart die als basis voor de uitnodiging van jouw grote dag kan dienen. Maak de kaart persoonlijk en luxe door jullie namen in een geweven variant te tonen. En kies uit verschillende kleurtjes en lettertypes: https://www.nominette.nl/tekstlint .
Een kleine inkeping aan twee zijdes, in dit geval van het hart, is genoeg om het label erdoor te schuiven zodat je dit onzichtbaar aan de achterzijde vast kunt plakken.
Voorpret is al de halve pret.

Geniet ze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *