Goede voornemens voor een mooi nieuwjaar!

Leuke dingen doen, spannende dingen doen, gezond blijven, fitter worden, doen wat we écht graag willen enz. Klinkt bekend hè!
Hierbij wat inspiratie om er in 2018 écht voor te gaan.
 Kijk eens wat er vanochtend bij de post zat?!

Geweven polsbandjes 

Wat zijn ze mooi geworden de polsbandjes van de sportstudio. Hier gaan we heel veel sporters blij mee maken. Als beloning voor de nieuwjaars challenge maar ook bij de
‚mudmasters’ of andere evenementen waar we als sportstudio aan mee doen.

Nieuwe challenge

Nieuw jaar nieuwe kansen! Wel 365 om precies te zijn.
Ben niet te hard voor jezelf, 1 dag gemist geen probleem er komt een nieuwe dag, steeds weer nieuwe kansen om je dromen waar te maken. In je dagboek hoef je alleen verantwoording aan jezelf af te leggen.

Dit wordt jouw jaar

Relax het gaat een mooi jaar worden. De labels kun je het hele jaar door gebruiken en niet alleen voor je dagboek. Leuk om te verwerken in je zelfmaak kleding, als label aan een cadeau, deze tekst maakt je blij.
Altijd al willen reizen?! Lang of korter, in 2018 gaat het je lukken. Hang dit label aan je rugzak en je doel komt dichterbij. Of hang het aan je rugzak met studieboeken, dit jaar haal jij je BSA, je Bachelor of wie weet je Masters. Leuk om labels aan je vrienden cadeau te doen en samen hetzelfde doel na te streven.

Heel veel succes! It’s on 

www.nominette.nl