Badkamer accessoires

Tijd om eens even extra aandacht te besteden aan badkamer accessoires, want wist je dat vrouwen gemiddeld 2,2 jaar van hun leven in de badkamer doorbrengen?! Maar wat nog veel grappiger is; dat is maar 1 maand langer dan mannen!
Dus of we nu ons zelf blij willen maken met een vrolijke tekst bij het opstaan of onze partner, man of vrouw, het maakt niet uit succes is verzekerd.

Logeerpartijtje?

Krijg je logeés? Leuk idee om ze te verrassen met een kleine persoonlijke touch. Leg een zeepje met een tekstlint op de handdoek die je voor ze klaar legt op de badkamer.

Zeker weten dat ze daar blij van worden. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen zeep van een tekstlint voorzien. Had je een bad day at the office? Thuis gekomen wordt je vrolijk tijdens het handen wassen.
Natuurlijk kan het lint nat worden maar deze geweven variant kan tegen een stootje en droogt gewoon weer op. Natuurlijk is het lint ook geweldig als cadeaulint. Maar dat weet je zelf wel 😉

#METIME

Een beetje humor in de badkamer kan geen kwaad. We lopen de godganse dag met onze mobiele telefoon op zak even een time-out voor jezelf is heerlijk, lekker tutten in de badkamer maar tevens time-out van je mobiel.

Een huisregel met een knipoog. De labels kunnen tevens dienst doen om je handdoek aan de haak te hangen. Naai ze overal op, je badjas, die van de kinderen, op je sloffen, overal waar je vrolijk van wordt!
Wake up and makeup. Ja natuurlijk maak je je mooi na het douchen of badderen maar deze tekst heeft een dubbele lading haha. Na een nachtje slapen tijd om het weer goed te maken 😉
De labels zijn breder en daardoor ook wat steviger. Hoewel ook zonder versiering al helemaal top, je kunt je fantasie de vrije loop laten; een stoere knoop, een lief knoopje of een mooie feston steek, alles is mogelijk zolang jij het het mooi vindt. Weet je een betere tekst?! Geen probleem, neem een kijk op de site www.nominette.nl en probeer verschillende opties. De site geeft je een goed beeld hoe je bestelling eruit kan zien, succes en veel plezier ermee!