High tea organiseren

high tea cupcakes tea party bedankjesetagere met lint high tea servetten

Organiseer je eigen high tea
Gezellig met vriendinnen theeleuten. Of organiseer een high tea voor pasen of moederdag. Wacht dus niet langer, prik een datum en begin alvast met het maken van een mooie uitnodiging voor je high tea party.

High tea lekkernijen
Daarna is het tijd om te bedenken welke goddelijke lekkernijen je gaat serveren. Een high tea bestaat meestal uit 3 verschillende gangen:

  • sandwiches en hartige hapjes
  • scones
  • zoete hapjes, zoals brownies, cupcakes, chocoladetruffels

Deze high tea recepten helpen je alvast op weg bij het samenstellen van je menu.

Bij een high tea hoort natuurlijk goede thee. Ga dus naar een echte theespeciaalzaak en zoek een paar bijzondere theesoorten uit. Vraag ook even na hoe je de thee moet zetten.

High tea tafelversiering
Een kleurrijke tafelversiering maakt je high tea helemaal compleet. Dus haal je bloemetjesservies uit de kast. En gebruik vrolijke kleuren, bloemenprints, verse bloemen en servetten met feestelijke lintjes met tekst bij het decoreren van je tafel.

High tea, party time!
En dan hoef je alleen nog maar te genieten van het gezellig samenzijn. En heb je geen tijd om zelf een high tea te organiseren? Treur niet. Je kunt de high tea compleet laten verzorgen, inclusief servies, en dan meteen combineren met zo’n leuke workshop ‘porselein schilderen’.

Wij wensen je een gezellige high tea! En heb je nog creatieve voorbeelden of tips voor het gebruik van labels en lint bij een high tea? Of leuke foto’s van jouw tea party? Plaats een reactie of mail je foto’s naar c.evers@nominette.com