Foto’s ophangen tips

vakantiefoto fotolint foto ophangen lint foto ophangen

Vakantiefoto’s aan de muur

 

Weet je het nog, vorige maand was je nog op vakantie. Heerlijk ertussenuit, alleen, met je partner of met je kinderen. Het lijkt alweer zolang geleden hè? Onze tip: houd die mooie vakantieherinneringen vers door je favoriete vakantiefoto’s op te hangen. En dan niet zomaar  een fotolijst ophangen, met een spijkertje in de muur en klaar. Nee, wij geven graag een andere draai aan het standaard foto ophangsysteem. Wij gaan voor die extra touch!

 

Hang je foto of canvas op met een mooi lint!

 

Een originele en mooie manier om jouw favoriete foto’s op te hangen is met lint. Heb je een mooie foto op canvas doek? Bind er dan een breed lint omheen en hang het aan de muur met een mooi, bijzonder of antiek haakje. Super resultaat! Ingelijste foto’s hang je ook heel mooi op met lint, bijvoorbeeld in je trappenhuis.

 

Eigen prikbord met vakantiefoto’s

 

Bekijk ook onze vakantiefoto-tips van vorig jaar. Met een zelfgemaakt prikbord heb je zeker de meest originele en persoonlijke manier om lekker lang van jouw foto’s te genieten. En heb je helemaal geen zin om zoveel moeite te doen? Plak je foto’s dan gewoon tegen de muur met een stukje washi-tape en geniet er van, terwijl je met een kopje koffie of thee op de bank zit.