iPad hoes zelf maken

_DSC4308 ipad hoes ipad hoes lint ipad hoes meetlin

Hoes voor je tablet maken

 

Je bent op het idee gekomen om zelf een hoesje te maken voor je tablet of iPad. Super idee! De volgende stap is het vinden van inspiratie. En inspiratie is volop te vinden op Pinterest, Google, Youtube.. overal! Zie jij door de bomen het bos niet meer? Goed dat je ons blog hebt gevonden :).  Want wij hebben al een voorselectie gemaakt.

Tips voor zelfgemaakte iPad hoezen

 

Leuke iPadhoezen die je zelf kunt maken, onze favorieten van dit moment:

  • “Recycle je jeans” – iPad beschermhoes
    Wij houden van het recyclen van oude jeans en van naaien. En deze combinatie werkt perfect voor het maken van een iPad beschermhoes. Een stoer resultaat! En je maakt het persoonlijk met een naamlint. Ook leuk om cadeau te geven.
  • Haak je iPad hoes! Hier komt geen naaimachine aan te pas. Met een haaknaald, een bol wol en dit gratis patroon haak jij je eigen tablet-hoes.
  • Retro-meetlint-hoes voor je iPad. Dit patroon is natuurlijk geweldig voor alle naailiefhebbers. Bovendien is het een erg functioneel ontwerp, met extra opbergvakjes voor je telefoon en oplader.
  • Uiteraard kan een hoesje met lint niet ontbreken in dit lijstje. Vrolijk en heel vrouwelijk, is deze ipad hoes met een mooi breed lint erom. Bovendien is deze hoes gewatteerd, dus een extra goede bescherming voor je tablet. En een uitgebreide tutorial, dus je kunt meteen aan de slag!

Liever een basic tutorial voor het maken van een iPad hoes in het Nederlands? Bekijk dan deze uitleg van Eva Maria.

Hoe ziet jouw zelfgemaakte iPad hoes eruit? Deel je foto’s op onze Facebook-pagina!

Wist je trouwens dat je bij ons allerlei soorten labels kunt ontwerpen zoals waslabels en kledinglabels? Labels maken doe je snel en eenvoudig met ons speciaal ontworpen tool!