Baby slabbetjes

baby slabbetje met naamlabelZelf een slabbetje maken

Baby slabbetjes heb je nooit genoeg. Als je tenminste wilt voorkomen dat je je zoon of dochter na iedere maaltijd nieuwe kleertjes aan moet trekken. Dus ben je in een creatieve bui? Maak dan eens zelf zo’n leuk baby slabbetje. Het is helemaal niet zo moeilijk.

Je kunt een  slab met een knipoog maken, met bijvoorbeeld een stropdas of een chique parelketting erop. Of een slabbetje met een grappige of ondeugende tekst. Of zo’n lief slabbetje met een schattige applicatie en een naamlabel met de naam van je kindje erop.

Tutorial babyslab maken

Wil je weten hoe je nu precies zo’n slabbetje moet maken? Het is niet zo moeilijk. Zelfs als je niet zo handig bent in naaien, moet dit nog wel lukken. Kijk maar eens naar deze handige tutorials en probeer het zelf.

Zelfgemaakt slabbetje als kraamcadeau

Bonus tip: babyslabbetjes zijn ook altijd een erg geliefd presentjes als je op kraamvisite gaat. Dus als je de smaak te pakken hebt en niet meer kunt stoppen met het maken van slabbetjes: je kunt je zelfgemaakte slabbetjes ook cadeau geven aan kersverse moeders!

Natuurlijk zijn wij nieuwsgierig naar het resultaat. En wij zijn dol op babyfoto’s 😉 Dus stuur een foto van je zelfgemaakte slabbetje naar c.evers@nominette.com of deel je foto met ons op Twitter of Facebook.

Wat ook interessant is, is om een SOS armband samen te stellen zodat je kindje altijd de belangrijkste informatie bij zich heeft. Zo kun je jouw kindje later met een gerust hard buiten laten spelen met behulp van een handig polsbandje!