Bedrijfskleding met logo

Bedrijfskleding met eigen bedrijfsnaam

Voor een professionele uitstraling

Als eigenaar van je eigen bedrijf wil je graag een goede indruk maken op je (potentiële) klanten. Eén van de manieren om dat te doen is met bedrijfskleding. Dat oogt professioneel. Natuurlijk wil je dan wél werkkleding met je eigen bedrijfsnaam, logo of een leuke slogan erop. Het maakt immers een professionele, representatieve indruk op je klanten. En daar doe je het voor!

Ga voor geweven kledinglabels

Speciale bedrijfskleding laten bedrukken is echter niet goedkoop. Heb jij een beperkt budget en geen grote aantallen nodig? Dan zijn de geweven labels van Nominette een ideale oplossing. Een stuk goedkoper dan gepersonaliseerde bedrijfskleding bestellen én omdat de labels prachtig geweven zijn, heb je wel de kwaliteit en de professionele uitstraling die je wilt.

Labels bestellen voor je bedrijfskleding?

Ga naar onze webshop! Daar vind je niet alleen naamlabels en kledinglabels die je zelf kunt samenstellen (selecteer lettertype, kleuren, eventuele symbolen en type je eigen tekst), maar ook logo-labels, waar we jouw eigen bedrijfslogo inweven. En dat al vanaf 100 stuks. Wacht dus niet langer, en bestel ze vandaag nog!