Zelfmaakmode: blik op trends najaar 2015

modenajaar15 modenajaar152
modenajaar153modenajaar154

 

Modetrends winter 2015-2016
Er zijn zoveel verschillende smaken en stijlen tegenwoordig dat eigenlijk alles wel kan. Elke seizoen brengt wel een aantal duidelijke trends met zich mee en must-haves voor om in jouw kast te hebben hangen. Een van de modetrends van de komende winter: breisels. Yes! Grof gebreide, wijde truien, waarin je lekker weg kan kruipen met een theetje op de bank. Doe mij die maar!

Grove breisels en oversized jassen
Zo’n gebreide trui is natuurlijk bij uitstek een leuk projectje voor de DIY’er, jij dus! En als je nog niet breit, dan is dit misschien een mooi moment om te beginnen? Als eerste op onze brei-lijst staat deze gestreepte trui met halve mouwtjes. Super mooi!
Oversized jassen, poncho’s en capes zijn ook veel gespot op de catwalk. Wij kwamen deze leuke en simpele tutorial tegen hoe je van een kleed een trendy winterse cape maakt. Ruit, vooral zwart-wit is ook helemaal in, dus kies een leuk ruitpatroon en je loopt deze winter volgens de laatste modetrends rond. Leuke en gratis breipatronen vind je op Drops Design, bijvoorbeeld van dit mooie vest met sjaalkraag.

Naamlabel
Vergeet niet om je eigen modemaaksels van jouw eigen naamlabel te voorzien. Daarmee maak je je kledingstuk helemaal af en laat je zien dat het een echte designer is. Jouw design 😉