Knus kamperen met persoonlijk tekstlint

De zomer is aangebroken, de examen uitslagen zijn binnen en het is bijna vakantie!

Een met de natuur, lekker kamperen met de kinderen, je vrienden of gewoon een dagje naar het strand, alles voelt als het ultieme genieten.
Helemaal natuurlijk wanneer jij hiervóór al genoten hebt!

Achter je naaimachine natuurlijk. Tassen naaien van restjes stof of je slaapzak zo versieren dat er geen twijfel meer is van wie deze is 😉

De camouflage tas

Super stoer deze stof maar ook weer net gezellig genoeg door de ruiten voering. Kies waar je zin in hebt per dag en draai de tas om. Leuk om de handvatten ook van ook van een andere stof te voorzien. Zeker weten dat jij een happy camper bent. Ben creatief met je labels, op de handvatten, aan de binnenzijde, die natuurlijk ook buitenzijde kan worden, overal is leuk. Naai een grote zak op de tas waar je de kleiner spullen in kwijt kunt zodat je niet steeds hoeft te zoeken.

De bananen tas

Als dit geen hoogzomer tas is?! Instant een goed humeur met deze vrolijke stof. De binnenzijde kan ook buitenkant worden. Handig ook hier weer het grote vak om je boek in kwijt te kunnen. Van een ‘oud’ label wat je nog had liggen ‘let the fun shine’ maakt je een lus waar je een sleutelring aan vast stikt. Op naar het strand, de camping of ‘into the woods’ natuurlijk. Leuk om de schouderband van je lint te voorzien, bestel tekstlint dan loopt je tekst mooi, zonder onderbreking, door.

Slaapzak

Ga jij reizen en bezoek je een hostel, dan kun je er zeker van zijn dat jouw slaapzak niet zo uniek is als je dacht! Bestel srtijklabels voor grotere oppervlaken of wanneer een stof lastig te naaien is. Slaapzakje slaap, geen discussie meer van wie deze slaapzak is. Leuk om de slaapzak van je kinderen te versieren met kriskras opgestikte labels of deze te personaliseren met hun eigen naam.

En dan natuurlijk een beetje als grapje maar wel heel handig; de wc rol oplossing. Weet jij ook nooit waar je de wc rol in de tent hebt liggen? Of wil je de wc rol liever niet op die natte vloer zetten in het wc blok op de caming. Nou dan maak je van rest lint een lus. Handig om je nek als je met al je badspullen naar het douche/wc blok loopt en in de tent hangt de rol nu altijd op de juiste plek! Handig. Happy camper 🙂

Bestel je tekstlint snel: www.nominette.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *