DIY – voor de zomer

Picknick in het park!

Niets zo lekker als met mooi weer met je vrienden naar het park te trekken om te picknicken.
De parken zitten vol, mensen genieten, feesten, bbq-en en drinken een glaasje of twee.
Jij hebt je helemaal zin in want je hebt je creatief op deze dagen voorbereid. We gaan namelijk eerst lekker knutselen. Vervolgens maak jij de blits met je gehaakte tas of je geborduurde tas.
Er is meer, scroll snel verder en ontdek!

Tas haken, snel klaar en super hip! 

Deze tas is super sterk, ipv van katoen is er dun touw gebruikt. Moeilijk is het niet maar dat zie jij als doorgewinterde haakster direct, gewoon in het midden beginnen en met losse de cirkel steeds groter maken.
Natuurlijk is ieder model goed, net zoals de kleur en het materiaal. Snel klaar en super hip. Je labels maken het natuurlijk helemaal af.

Het upcyclen van oude tasjes  

Dit tasje is helemaal zelf gemaakt. Op de rommelmarkt vind je vieze oude tasjes maar met mooie handvaten. Knip het patroon van een frisse stof na zo weet je zeker dat je goed zit.
Gebruik ipv borduurgaren eens raffia. Zó mooi die glans en door de dikte van het materiaal komt het mooi bovenop de stof te liggen. Een kraaltje in het hart van de bloem zoogt voor nog meer detail.
Zomerser dan dit is bijna onmogelijk!

Picknicken in het park

Op de mooie dagen van het jaar, zo richting vakantie gaat de schoolklas ook picknicken. Vergeten schooltrommeltjes zijn verleden tijd met deze labels met de naam van je kind erop.
Zorg voor een mooi elastiek en naai het label erop. Lunchen in het park wordt zo een nog groter feest. Leuk ook om op een verjaardag cadeau te doen.

Lapjes stof over? Een paar zelf-maak ideetjes

Jij hebt net de gordijnen van de kinderkamer genaaid en hebt nog wat kleine rest lapjes. Deze vrolijke vogels doen het uiteraard perfect in het park!
Naai een zakje waar je zowel fles als koel element in kwijt kunt, hup je eigen naailabels of strijklabels erop en klaar voor dat feest in het park. Geef eens een fles cadeau in een door jou genaaide cadeau verpakking.
Laat die zomerse dagen maar komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *