ZELF KLEDING MAKEN

Wat is nu de beste tijd van het jaar om zelf aan de slag te gaan en kleding te maken?!
Precies de donkere dagen voor kerst, of je nu de tijd neemt om voor je eigen kledingkast aan de slag te gaan of om het ultieme Sint/kerst cadeau te maken.

Natuurlijke stoffen 

Werken met natuurstoffen, linnen, katoen of zijde is mijn favoriet. Het voelt heerlijk aan bij het verwerken én bij het dragen natuurlijk. De labels heb je al besteld, nu zoeken in je voorraad stofjes. Passend patroon, bakkie thee of koffie erbij, de voorbereiding is al een feest op zich. Handig om een wasvoorschrift te hebben wanneer je het resultaat cadeau doet. Heb jij je eigen webshop? Ideaal om de wasvoorschriften mee te laten weven, zo voorkom je claims achteraf!

Inspiratie van maramaakt

Ben jij het stadium pannenlap voorbij? waag je dan eens aan dit schitterende vest. Online patronen zoeken en kopen kan maar zoals je weet is haken en breien weer helemaal terug dus ook de wol winkel zal je zeker verder kunnen helpen. Heb je instagram? Volg Nominette je doet er super veel ideeën op en niet alleen voor je labels. Een van de actiefste haaksters van Nederland kun je ook volgen, kijk op Maramaakt.

 

Breien voor de winter

Breien, afhankelijk van het patroon is het iets wat je overal kunt doen. Zelfs mulitasken en breien kunnen samen gaan 😉 Breien en tv kijken bijvoorbeeld, of lekker Netflixen met je vriendinnen én breien. Breien en kletsen ook een ideale combinatie. Het aangename met het aangename combineren zeg maar. Deze sjaal houd je de hele winter warm en zeker weten dat je de vraag krijgt of je er een voor deze of gene wilt breien!


Kijk ook eens op Pinterest, Nominette is ook daar te volgen met tal van ideeën.
Laat je inspireren, hiervoor kun je ook naar creatief-met-labels-en-lint.nl gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *