Najaarsactie: win 100 gratis naamlabels

 ipadhoes aap haak schoen  vloerkleed gehaakt

Mooi gehaakt!
Wij zijn een grote fan van haken. Haken is ideaal om een hippe wintersjaal te maken of een heerlijke sprei. Maar ook knuffeldieren, onderzetters, babyschoentjes en kussenhoezen haak je zelf. Een gehaakt tafelkleed of vloerkleed staat bovendien te gek in je woonkamer. Onze top 4 favoriete haak-items van dit moment (in willekeurige volgorde, het is al zo moeilijk om te kiezen!):

  • Gehaakte iPadhoes met leren sluiting. De combi van garen en leer is top! Deze iPadhoes ziet er zo gezellig en stoer tegelijk uit. Zonder twijfel in onze top 5.
  • Met zpagetti garen maak je de mooiste vloerkleden. Van 12 kilo (!) zpagetti garen maakt Nelleke dit stoere kleed!
  • Gehaakte babyschoentjes vind je volop. Van all stars tot laarsjes, geweldig! In onze top 5 echter geen babyschoen, maar een gehaakte damesschoen! Hoe mooi zijn deze zomerschoenen? Zet je vertaalmachine aan en ga aan de slag.
  • Een knuffel mag niet ontbreken in het lijstje. Deze aap is zo lief! Perfect als kraamcadeau.

Nog mooier met een naamlabel!
Behalve dat bovenstaande items allemaal super mooi zijn, hebben ze nog iets met elkaar gemeen. Namelijk, dat ze nog mooier zouden zijn met een naamlabel! Als je zoiets gaafs maakt, wil je toch ook dat je ziet dat het van jouw hand komt? Een naamlabel maakt het volgens ons dus helemaal af.

Najaarsactie: win 100 gratis naamlabels
Ben jij ook een creatieveling zonder naamlabel voor je handgemaakte items? Doe dan mee met onze najaarsactie: Deel jouw mooiste creatie op onze Facebook-pagina en maak kans op 100 zelf te ontwerpen naamlabels! Promoot jouw foto en verzamel ‘likes’ voor jouw creatie. De foto met de meeste ‘likes’ wint. De actie loopt tot 1 november, dus aan de slag!