Je huis in herfstsfeer!

Houd jij ook zo van de prachtige kleuren in de herfst, de laag hangende ochtend nevel, het opkomen van een vaak verrassend warme herfstzon?! Buiten genieten waar het kan en binnen aan de slag met naald en draad, in de keuken of misschien wel in een bed & breakfast in de herfstvakantie. Blijf je lekker thuis? Breng de herfstsfeer binnen.

Laat je inspireren door de natuur en natuurlijk door onze labels 🙂

Vilt en lint

Snel een origineel effect met labels en vilt, kies mooie warme herfsttinten, teken een willekeurig herfstblad, of verschillende bladeren op je vilt af. Knip twee dezelfde modellen leg ze op elkaar met het label ertussen zodat je een lus krijgt. Dicht stikken en de nerven ook met je naaimachine vormen. Snelle klus en het resultaat mag er zijn. Gebruik het als deurhanger, sleutelhanger of als boeken legger. Cadeau doen wordt ook zeker gewaardeerd!

Nazomeren in de herfst

Nagenieten in de tuin of op het balkon, zomer, herfst of winter; pluk de dag is het devies. Stik het lint als een bies op je zelfgemaakte kussen. Of op een kussen wat je al hebt en een opfrissen kan gebruiken. De voldoening om na een dag werken op je tuinbank weg te zakken zal nog groter zijn.

Label met logo

Wil je een label met eigen logo? Ook dat kan natuurlijk bij Nominette, ga naar de site, en via een stappen plan is het heel makkelijk uit te voeren. Leuk voor de handdoeken in je bed & breakfast. Op de sierkussens in de kamer en ga zo maar door. Zeker weten dat je blij wordt wanneer je eigen labels op de deurmat vallen.

De ene voelt zich al ‚master chef’ bij het maken van een ontbijten de ander pakt graag groot uit. Het maakt niet uit, zolang jij plezier beleeft aan wat je maakt ben jij een ‚master chef’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *