Duurzaam geproduceerd in België
Hoge kwaliteit en kleine aantallen
Op een werkdag voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden!
Geldt alleen voor standaardproducten. Overige producten binnen 5 werkdagen verzonden.

OEKO-TEX STANDARD 100Al onze producten zijn gecertificeerd met het Oeko-Tex standaard 100 kwaliteitsmerk.

   meer informatie

 

80% van onze garens is volledig gemaakt van gerecycled polyester.

  meer informatie

CENTEXBELNominette.nl is de enige label-leverancier van België waarvan de labels door CENTEXBEL zijn onderzocht en goedgekeurd.
Met een kwaliteitskeuring van CENTEXBEL ben je ervan verzekerd dat je een goed product bestelt waarvan je lange tijd plezier hebt.

   Beproevingsverslag

Nominette is een
zusteronderneming van:

Kijk voor veel
meer labels en
mogelijkheden op

 

www.eelabels.com

Een stukje historie
Een stukje historie

Een stukje historie

Na de Eerste Wereldoorlog trok Ieperling Albert Butaye naar Aalst, waar hij twee ateliers huurde in de huidige dr. André Sierensstraat. Hij startte er op 14 april 1920 het textielbedrijf ‘A. Butaye Tissagiers – La Nominette’ en specialiseerde zich in het maken van naametiketten.
Het witte naamlintje met rode letters was in die tijd populair bij de internaten in België, waardoor het bedrijf al snel moest uitbreiden. Na de Tweede Wereldoorlog werd de productie gemoderniseerd en in de jaren ’70 verhuisde de fabriek naar de gebouwen van de Filature du Canal in Aalst.

In 1995 trok Nominette naar een gloednieuw fabrieksgebouw in Erpe-Mere en zes jaar later kwam het bedrijf in handen van een Zweeds textielbedrijf. De focus lag niet meer op de Nominetjes helaas.

Dankzij het Nederlandse bedrijf Van Engelen en Evers BV, dat Nominette in 2009 kocht, heeft Nominette een commerciële boost gekregen.  Dit zusterbedrijf levert labels aan de b-to-b markt.
Nominette klanten kunnen dus doorgroeien naar professionals en een uitgebreider productassortiment bestellen op www.eelabelfactory.com


Een stukje historie
Bericht Schaijk

Nominette® is onlosmakelijk verbonden met het Carnaval en de stad Aalst. De originele carnavalslintjes voor Prinsen groepen worden nog steeds door Nominette geproduceerd.

BEKIJK HET ARCHIEF


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Kun je bij ons niet precies vinden wat je zoekt, kijk dan op eelabelfactory.nl voor meer mogelijkheden.

eelabelfactory.nl
Post NL
iDeal logoVisa logoMastercard logoPaypal logo
WebwinkelKeur-Logo