Blog in de schijnwerpers: Jip by Jan

jipbyjan jip by jan opbergmandjip by jan krukhoes jip by jan pasen

Jip by Jan
Je hebt blogs en je hebt het blog van Jip by Jan. We vinden dat we het te kort doen om het een blog te noemen, want deze super mooie website van Janneke ziet er behoorlijk profi uit. Komt het door de prachtige foto’s, de leuk geschreven berichten of het frisse websiteontwerp? Oordeel zelf en neem een kijkje op het blog dat deze week bij ons in de schijnwerpers staat: Jip by Jan! We waarschuwen je alvast: je bent er niet zomaar weg. Het blog van Janneke staat namelijk boordevol gave maaksels en leuke berichtjes.

DIY inspiratie
Delen en inspireren staat centraal op het blog van Janneke. Met haar rubrieken O.M.A. projecten (haaksels die je in een ochtend, middag of avond kunt maken :)) en DIY Weekend inspiratie staat een bezoekje aan dit blog garant voor veel nieuwe ideeën en projecten.
Pasen staat voor de deur. Mocht je nog een leuk DIY Paasproject zoeken? Check het Paas-inspiratie bericht van vorig jaar, met o.a. schattige paasvogeltjes en een tutorial voor verschillende eiermutsjes.

Naamlabels
Het blog van Janneke viel ons op door haar eigen naamlabels. Haar toch al prachtige creaties, maakt ze hiermee helemaal af, zoals deze poef met gehaakte doily. Wij zijn bovendien helemaal fan van dit gehaakte krukhoesje. En wij niet alleen. Veel creatievelingen hebben het patroon van Janneke opgepikt en hebben hun creaties massaal gedeeld. Wat een gaaf resultaat!

Dus, op zoek naar inspiratie? Hop, naar Jip by Jan.