Paastafel ideeën

pasen pasen4 pasen2 pasen3

Aankleding paastafel
Ga jij familie of vrienden een heerlijk paasontbijt of paasbrunch voorschotelen? En ben je op zoek naar ideeën om jouw paastafel aan te kleden? Dan schrijven wij dit bericht speciaal voor jou 🙂
Bepaal eerst in welke kleur(en) je de tafel wilt opmaken. Paars, geel en groen zijn populaire paaskleuren en geven je paastafel een vrolijke en sfeervolle uitstraling.

Aandacht voor servetten
Jouw servetten worden de blikvanger van de paastafel. Bekijk deze drie geweldige manieren om met servetten jouw paastafel te decoreren:

  • Rol servetten op en bind ze samen met enkele bloemen vast met behulp van een lint. Geniet ook van de voorbereiding: ga in de ochtend (samen met partner of kinderen) op pad om een mooi veldboeket te plukken.
  • Bind een papieren servetje om een ei en vouw het zodat het lijkt op een haas. Presenteer het in een eierdopje en de paashaas staat op tafel! Bekijk dit voorbeeld.
  • Knip uit dikker papier paashazen en leg deze op de servetten. Een mooi lintje erom en klaar!

Bekijk ook deze 20 ideeën en tutorials om paaseieren op een leuke manier te presenteren.

Paaslint
Tip: met stoffen labeltjes met een paasthema breng je direct de paassfeer op tafel! Het paaslint is ideaal om te gebruiken in je zelfgemaakte paasversiering of paasdecoratie. Bekijk meer tips voor paasdecoratie.

Wij wensen iedereen een heel vrolijk Pasen en vergeet niet om waslabels mee te geven aan alle creaties, zo kan alles weer mooi schoon gewassen worden!