Blog in de schijnwerpers: Lily & Woody

 Lily & Woody bloglily1 lily3 lily4

Lily & Woody = Wauw!

Soms kom je een blog tegen en dan denk je, hoe kan het dat dit blog me niet eerder is opgevallen? Dat was bij ons het geval, toen we op het mooie blog Lily & Woody terecht kwamen. Om in één woord de zelfgemaakte kleding te omschrijven die Sylvia maakt, voor haarzelf en haar kinderen: wauw! Onze favoriete post is toch wel deze blogpost, waarin ze een prachtige Jacky jas maakte voor haar dochter en een kort rokje in dezelfde okergele winterstof voor haarzelf. Ook het schattige  jurkje voor haar dochter is een plaatje! Naai je graag babykleding? Dan kun je zeker je hart ophalen bij Lily & Woody, het blog staat boordevol leuke creaties voor babykleding en fijne tutorials zoals voor dit tricot babykleedje.

Meer dan kleding

Haar naaiskills zet Sylvia ook in voor andere dingen dan kleding. Zoals dit leuke knikkerzakje voor haar zoontje of de aankleding van een lampenkap! Lily & Woody heeft sinds dit jaar ook haar eigen naamlabels (van ons en daar zijn we trots op :)). De innaailabels zijn als eerste gebruikt bij dit prachtige haarspeldenzakje en maken haar zelfgemaakte creaties helemaal af.

Naai je ook graag kleding voor kinderen, baby’s of voor jezelf? Neem dan zeker een kijkje bij Lily & Woody. Inspiratie gegarandeerd!