Wintersjaal breien en naaien

Een unieke wintersjaal!

De dagen worden weer kouder en korter, fijn om lekker binnen te zitten. Een goed moment om je breiambities weer eens op te pakken. En wat is een beter project om mee te starten, dan het breien van een lekker warme wintersjaal. Kies een paar mooie bollen wol uit en ga snel aan de slag!

Maak je eigen wintersjaal en hij is al uniek. Door jou gemaakt, dus er is nergens precies eenzelfde exemplaar te vinden. Maar, wil je echt iets nieuws, iets opvallends en iets geinigs dan hebben we dé sjaal voor jou of voor je dochter: een vossensjaal. Je kunt een vossen sjaal breien, maar ook naaien. Dit prachtige exemplaar, met gratis naaipatroon, is wel de ultieme vossensjaal. Super mooi! Maak ‘m van fleece stof en je hebt een heerlijk warme sjaal voor de winter!

Colsjaal breien of haken

Al een aantal jaren is de colsjaal helemaal hip.  Zo’n heerlijke, warme, dikke sjaal die je een paar keer om je nek wikkelt. Deze sjaal blijft ook deze winter nog een geliefd item. De colsjaal is bij uitstek geschikt als doe-het-zelf-project voor de brei- of haakliefhebber. Wil jij ook aan de slag met je eigen gebreide colsjaal? Doe inspiratie op bij colsjaal-expert Joke of bekijk deze handige video-uitleg!

Label je zelfgemaakte sjaal

Wat je in elk geval niet moet vergeten: een eigen kleding- of naamlabel! Daarmee maak je je zelfgemaakte sjaal helemaal af en zorg je ervoor dat iemand anders niet per ongeluk jouw favoriete sjaal meeneemt na afloop van een gezellig feestje. Onze 25-mm kledinglabels zijn hiervoor zeer geschikt. Je kunt je labels zelf ontwerpen, er is genoeg ruimte voor je eigen naam, merk of logo, wasinstructies of een grappige, persoonlijke boodschap.

En natuurlijk zijn wij nieuwsgierig naar het resultaat, dus stuur ons een foto van je zelfgemaakte wintersjaal (via email, Facebook of Twitter).