Blog in de schijnwerpers: Nijvervlijt

Ken jij Nijvervlijt?
Het is er hoog tijd voor: een blog in de schijnwerpers. Dit keer nemen we je mee naar het blog van Nijvervlijt. In 2010 is Regina van Nijvervlijt begonnen met borduren en inmiddels staat deze website boordevol prachtige haak-, brei- en naaicreaties. Kleding maken voor haar kinderen is één van de favoriete bezigheden en wat is het geweldig als je zelf zo’n prachtig verjaardagsjurkje voor je dochter kunt maken. Zoek je inspiratie voor zelfgemaakte kinderkleding? Neem zeker een kijkje. Trots zijn wij om te zien dat onze kledinglabels haar items een extra persoonlijke en professionele touch geven.

Breinaalden- en haaknaaldenrollen
De specialisatie van Nijvervlijt is het maken van breinaald-, kwasten- en haaknaaldrollen. De vrolijke, kleurrijke stoffen in combinatie met haar handwerkvaardigheden zorgen voor een indrukwekkend assortiment rollen. Laat je inspireren om het zelf te maken, of… bestel zo’n mooi exemplaar in haar webshop. Handig als jij je tijd en energie wil richten op het haken en breien 😉

Goodiebags
De schooldeuren gaan (bijna) open en dan beginnen ook de traktaties weer. Is je zoon of dochter jarig? Bekijk dan eens deze prachtige uitdeelzakjes. Niet alleen leuk voor het trakteren, je geeft de kinderen ook iets leuks en nuttigs mee naar huis. Handig bijvoorbeeld als speelgoed- of knikkerzakje. Dit naaiproject is extra persoonlijk gemaakt met een handgeschreven kaartje en haar eigen labels. Heel mooi!