Blog in de schijnwerpers: So Popo Sew


So Popo Sew

Het blog van een creatieve mama die de allermooiste creaties maakt voor haar dochter, haar zoon én zichzelf. Kleding dus. Heel veel kleding! Wat direct opvalt is haar oog voor mooie stoffen, patronen en leuke combinaties. Deze stoere sweaterjurk is één van onze favorieten, want wij houden van de details: de leuke knoopjes en hip glitterstof, erg mooi. De styling met de muts en beenwarmers maakt het plaatje bovendien helemaal af. Als we het over de combinatie skills hebben van Popo dan moet ook deze prachtige outfit genoemd worden, in zo’n heerlijke comfy baggy broek (leuk patroon!) zien wij onze kids ook wel lopen!

Even iets anders
Het zijn vooral de geweldige kledingstukken en kledingcombinaties die de aandacht trekken op dit blog. Maar, er is meer. Tussen alle mooie jurkjes, rokken, truien en broeken door vonden wij twee andere eyecatchers:

  • Zelfgemaakte weekendtas voor vrouwen
    Het patroon van een mannentas (handig, lekker veel ruimte) is de basis. Het retro-stofje aan de binnenkant en het hippe kant op de zijkanten van de tas maken dit een stoere vrouwentas. Erg mooi en met eigen label!
  • Een wel heel speciaal iPhone tasje!
    Dat één van Marie-Paule’s talenten het vinden van de mooiste stofjes is, is wel duidelijk. Ook bij dit iPhone tasje steelt het patroon de show en de metalen knip maakt dit tasje wel heel uniek. Wij worden er hebberig van!

Get inspired, staat er bij het Kerstberichtje van vorig jaar. Een mooie afsluiter, want een bezoekje aan So PoPo Sew staat garant voor boordevol inspiratie. Snel even kijken dus!