Bed & Breakfast beginnen

Iets waar vele mensen van dromen… het beginnen van een bed & breakfast!
Na het opknappen van een mooi oud pand in Zuid-Frankrijk, het opzeggen van je baan of gewoon omdat je het zo leuk vindt. Met websites als airbnb ontstaan er steeds meer plekjes om uit te kiezen als jij op reis gaat; slapen in het midden van de stad, op bezoek bij een boerderij of misschien een nachtje verblijven aan de kust.
Als je je B&B op gaat zetten wil je alles natuurlijk tot in de puntjes uitwerken. Met een persoonlijk tekstlint geef je je gasten een mooie boodschap mee en maak je jouw bed & breakfast naast heel persoonlijk ook net wat professioneler!

Vers ontbijtje

Een lekker ontbijtje voor na het slapen is natuurlijk van belang in een Bed & Breakfast, de naam zegt het al! Kies voor een vrolijke kleur servet of tafelkleed waar je een mooie kleur label innaait. Neem een kijkje en probeer eens wat kleurcombinaties voor jouw persoonlijke label uit op onze site.

Handdoeken voor de B&B

Bij aankomst in de B&B liggen er natuurlijk heerlijke fris gewassen handdoeken klaar voor jouw gasten. Met een mooi geweven etiket kunnen je logees de handdoek niet voor hun eigen handdoek verwarren. Ook handig: dit label houdt zijn kleur ook na heel vaak wassen. Dus laat maar komen die gasten!

Gepersonaliseerd bedlinnen

Naast een Breakfast komt men natuurlijk ook voor een Bed, misschien nog wel belangrijker! Geef een persoonlijke boodschap mee met een leuk tekstlintje. Wij kozen voor de kleurcombinatie lichtblauw met neon roze, de tekst “wake me up for breakfast” en een hartje om mee af te sluiten. Sweet dreams, dat zal wel lukken zo!

Veel succes met het beginnen van jouw eigen Bed & Breakfast! Wie weet zijn we wel een keer te gast ; -)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *