Back to school – naamlintjes voor in je schoolspullen

Back to School

Ongelofelijk wat vliegt de tijd voorbij. Het einde van de maar liefst 6 weken lange vakantie is in zicht. Waarin het zwemmen, buiten spelen en het oneindig vaak afspreken met vriendjes en vriendinnetjes wordt ingeruild voor het echte schoolleven. De strandtas wordt ingeruild voor die nieuwe coole rugtas, de boeken worden gekaft met een vette print kaftpapier en je favoriete outfit wordt klaargelegd voor die spannende eerste schooldag. Want of je nou aan de hand van papa en mama het schoolplein op wordt gebracht, naar groep 3 gaat om te leren lezen en schrijven of op je nieuwe fiets vertrekt naar de brugklas, een eerste dag blijft spannend.

Zorg daarom dat jij je goed hebt voorbereid en geef je schoolspullen met lintjes en labels je eigen touch.

 

Voor altijd de mijne

Zo veel nieuwe spullen en soms slingert het maar wat rond. Geef het daarom je eigen naamlabel in een opvallende kleur, zo weet je zeker dat je alles ook weer terug kunt vinden.

 

 

 

 

Etenstijd

De bel gaat en dat kan maar een ding betekenen: “Pauze!”. Zo snel als je kan pak je je schooltas en ga je op zoek naar het label met je naam want je weet dat daaronder een heerlijke lunch op je staat te wachten. Creëer verschillende coole labels en blijf combineren met gekleurde banden zo blijft het elke dag weer een verrassing welk pakketje je uit mag pakken.

 

 

Lekker veel bewegen

Ook de gymspullen mogen weer uit de tas getrokken worden. Die fijne gymschoenen waar je uren op kunt sprinten, die lekker zittende broek of je stoere gymtas. Geef ze een opvallend naamlintje of label met je favoriete symbool. Dan weet ik zeker dat je als eerste je spullen terug hebt gevonden.

 

 

Bedankt voor alles

Ook de leraar wordt weer op de proef gesteld, een nieuwe klas dus ook weer een nieuwe
uitdaging. Geef hem daarom een klein bedankje. Wees creatief en pimp je eigen snoeppot. Strik er omheen en wat zal hij er van smullen.