Pimp jouw werkplek

Goedendag lieve lezers,

Heb jij ook een favoriet hoekje of plekje waar jij het liefste bent? Wel zo fijn als je werkplek er gezellig uit ziet want hier breng je toch heel wat uurtjes door.
In deze kersverse blog gaan we je inspireren om jouw favoriete hoekje te pimpen.

Het favoriete hoekje van onze fotografe en styliste Linda is haar koffiehoekje op haar werkplek. Dit hoekje bevindt zich in haar kantoor waar zij de lekkerste koffie maakt om de dag mee te starten. Tenslotte woont ze in Italië!

Stylist in Italie

Misschien heb je het al eerder gelezen, maar onze styliste is verhuisd naar Italië vanwege de liefde. Dit hoekje is zo bijzonder voor haar omdat ze daar alle gekregen spulletjes van vrienden & familie uit Nederland verzamelt.

Omdat Linda niet meer kon wachten op de lente is ze naar de webshop van Nominette gegaan en heeft ze een 14 mm tekstlint fluo kleur oranje besteld.

Ideeën voor tekstlint

Met dit tekstlint is zij haar verzamelbord gaan pimpen. Hoe meer kleuren hoe beter!
Ze heeft het lint om het hele bord geprikt. De tekst “A Refresh” is natuurlijk een voorbeeld tekst passend bij het onderwerp van deze blog.

Andere tekstsen zouden kunnen zijn:
Hallo lente!
Let the spring begin.
Spring into spring!
Hang on spring is coming!
The place to be!

Dit tekstlint heeft in deze pimp een dubbele functie. Wachtend op haar koffie bladert ze wat boeken en tijdschriften door voor inspiratie en steekt het tekstlint tussen de pagina’s om hier later op de dag op terug te komen.

Zo zie je maar; heel decoratief maar ook functioneel dat tekstlint.

Heel erg bedankt voor het lezen van deze blog en heel veel succes met het pimpen van jouw werkplek tot favo place to be!

Bestel jouw bijpassende tekstlinten en labels op  www.nominette.nl of www.nominette.be