Lintje voor de liefste mama van de wereld

Moederdag draait natuurlijk maar om één persoon; de liefste van de wereld
 
Hoewel we mama het hele jaar de liefste vinden….. meestal toch ;-)) willen we haar op moederdag eens extra in het zonnetje zetten! ma-de-lief-ste én de sunshine van papa’s life natuurlijk.
Kortom we gaan mama verwennen met eigen baksels, creaties, een tegoedbon, een gedichtje én natuurlijk een ontbijtje op bed!
Moeders vinden sowieso  altijd álles leuk als het van haar liefjes komt.
Dus hop aan de slag voor mama!
 

Hulp van papa

Papa hier moet jij even bij helpen, zijn de kinderen nog te klein om te kleuren, plakken en knippen? Koop een mooie kaart laat labels weven met de namen van je dochters (of zonen ;-)) en versier de kaart ermee.
zeker weten dat ze die op het dressoir of haar bureau laat staan, een plaatje toch? Binnenin schrijf je iets liefs of nog leuker maak een tegoedbon voor een avondje uit met z’n tweetjes, je weet vast iets te bedenken!

Voor de creatieve wondermama

Is jullie mama een wondermama?! Want naast haar gezin, baan, vrienden en familie vindt ze ook nog tijd om te naaien, breien of haken?! Dan is dit zéker iets waar ze heel blij van wordt. Haar eigen naailabels of strijklabels.

Je bent flexibel qua tekst, kleur en formaat. Van dit cadeau gaat ze nog heel lang plezier hebben.

  

Een klassiek ontbijt-op-bedje

Bij moederdag horen cadeau’s en niet te vergeten; ontbijt op bed. Deze tekst zegt eigenlijk alles! Laat je fantasie de vrije loop over de toepassing, rond je cadeau, aan de theepot of ergens anders op de mooie gedekte zondag brunch tafel. Of schrijf een lief kaartje en plak het label op de omslag. Bestel jouw cadeautje voor je moeder bij nominette in de vorm van een naam labels. Doel; laten weten hoeveel je om haar geeft.

       

Bestel jouw cadeautje voor je mama op  www.nominette.nl of www.nominette.be