De leukste decoratie voor jouw bruiloft met lint

Het seizoen van de bruiloften is weer begonnen !

We zijn al verwend met heel mooi weer in april maar, voor de zekerheid, worden de meeste bruiloften toch wel vanaf mei gepland. Ga jij trouwen? Weer of geen weer; met mooie bruiloftsdecoratie wordt jouw bruiloft sowieso een dag om nooit meer te vergeten.
Er wordt steeds meer aandacht besteed aan leuke wedding-gadgets, zoals give-aways voor de bruiloftsgasten; wij denken met je mee !
Een geweven lintje kun je voor alle aspecten van jouw bruiloft gebruiken. Laat je de datum weven in je tekstlintje?
Stik deze dan in je jurk; zo wordt ‘ie nog meer jou. En natuurlijk naai je ook een etiketje in je “future husband’s” pak; een handige herinnering wat die kunnen mannen nog wel eens nodig hebben 😉

Give-away voor je schoonmoeder

Als je dan toch bezig bent met het innaaien: nog een leuk idee !

Op menig bruiloft wordt nog weleens een traantje weggepinkt, wees voorbereid en maak een aantal gepersonaliseerde zakdoeken. Mama en schoonmoeder zullen je dankbaar zijn!

Je trouwdatum; plakken maar

Niet zo van het naaien? Met het tekstlint kun je alle kanten op: doe er een stukje dubbelkleef achter en plak het op je menukaarten; zo hebben je bruiloftsgasten meteen een mooi aandenken.

Dit kun je doen met jullie trouwdatum of neem je de naam aan van je kersverse echtgenoot? Laat dit dan mooi inweven: Mr. & Mrs. …………… Wij kozen voor Goud Lurex-garen op een witte achtergrond; chique maar ook super feestelijk.

Lint voor je trouwringen

De trouwringen, toch wel een heel essentieel onderdeel van de dag ! Presenteer je ringen mooi op een kanten kussentje maar krijgt extra uitstraling met een mooi geweven naailabel met bijvoorbeeld een goud lurex draad of bedenk een speciale tekst die wat voor jullie betekend. YES I DO !

Aandenken aan je bruiloft

Helemaal geen zin om creatief bezig te zijn maar wil je wel een aandenken meegeven aan je gasten? Ga dan voor geweven polsbandjes.

Deze kun je sturen als uitnodiging voor jouw huwelijk, zet ze klaar bij de ingang of leg ze op een mooi gedekte tafel. Met dit polsbandje om zullen ze jouw bruiloft niet snel vergeten en kan iedereen lekker nagenieten !

Bruiloft in festivalstijl

Ook zijn bruiloften in festival-stijl nu helemaal hip ! Zonder bandje is het feest dan natuurlijk niet compleet.

We wensen je alvast een hele fijne bruiloft toe ! Dat het een dag mag zijn om nooit te vergeten.