Vaderdag cadeau knutselen

brillenkoker voor papa origineel vaderdag kado

boekenlegger voor vaderdag persoonlijke sleutelhanger

Simpel, persoonlijk en leuk

Wat is nou leuker dan dat je kinderen zelf een origineel cadeau knutselen voor vaderdag? Maar wat ga je maken? Om je op weg te helpen, hebben wij weer een aantal simpele, maar superleuke ideeën voor je op een rijtje gezet:

  1. Persoonlijke boekenlegger
    Bestel lint met een leuke tekst die op je vader slaat. Is hij bijvoorbeeld de stoerste, liefste, gekste of de beste papa van de wereld? Print dan een leuke foto uit en knip de foto uit, zodat alleen jij er nog maar op staat. Lamineer de foto met onderaan het lint in het lamineerplastic geschoven. Of maak bovenaan een gaatje in de gelamineerde print waar je een lint doorheen haalt. Klaar is je persoonlijke boekenlegger voor papa!
  2. Sleutelhanger met persoonlijke vaderdag tekst
    Je kunt het lint met je lieve, persoonlijke tekst ook aan een mooie sleutelhanger knopen. Zo raakt papa zijn sleutels niet meer kwijt. En elke keer als hij je lieve tekst ziet, tover je beslist een glimlach op zijn gezicht!
  3. Telefoonhoesje voor vaderdag
    Als gevorderde doe-het-zelver kun je zelf een telefoonhoesje voor vaderdag maken. Gebruik vilt. Dat rafelt niet en is makkelijk te bewerken. Leg papa’s telefoon op het vilt en teken er ruim omheen, zodat je plek hebt voor de stiknaad. Vouw het vilt dubbel voor extra bescherming. Dus in totaal heb je dan 4 panden. Als je twee verschillende kleuren gebruikt, kun je nog een figuurtje (bijvoorbeeld een hartje) uit de bovenste laag vilt knippen. Stik de panden aan elkaar en stik er een mooi naamlintje aan met je eigen tekst voor papa. Wat zal hij blij zijn met zo’n mooi cadeau!
  4. Zelfgemaakt brillenhoesje
    Je kunt ook zelf een brillenhoesje maken voor papa’s leesbril, zodat hij die niet altijd kwijtraakt. Natuurlijk ook met zo’n lief lintje er aan vastgemaakt.  Vind je zelf maken lastig, knoop dan het lintje gewoon om zijn brillenkoker. Papa vindt het vast mooi!

Lintjes bestellen

Je kunt de lintjes in onze webshop bestellen. Daarnaast kan je ook innaailabels voor kleding en polsbandjes bestellen. Je kunt ze helemaal zelf samenstellen: kleur, lettertype en natuurlijk met je eigen persoonlijke tekst erop! Wij wensen je alvast veel knutselplezier en een hele fijne vaderdag!