4 DIY ideeën voor originele kerstversiering!

De feestdagen staan weer voor de deur en er wordt alweer veel versiert in en rondom huis. Wat is er nou leuker dan je huis versieren met je eigen, handgemaakte kerstdecoratie? Wij geven je 4 DIY ideeën voor originele kerstversiering!

De finishing touch!

Ben je nog op zoek naar een leuke finishing touch voor je kerstdecoratie? Creëer dan een tekstlint met een leuke kerstwens erop. Ontwerp je eigen tekstlint met leuke quote of persoonlijke kerstwens en kies uit een van de vele kleurencombinaties. Zo fleur je je kerstdecoratie op met een persoonlijke kerstwens naar jou eigen gekozen stijl en kleuren!

4 DIY ideeën voor originele kerstversiering Nominette

Creativiteit in de kerstboom!

Wil je je handen uit je mouwen steken en je eigen kerstcreaties voor in de boom maken. Dan hebben wij een makkelijke en snelle kerst DIY voor je! Maak deze kerstboompjes van tekstlint. Zet je eigen kerstwens erop of een persoonlijke groet en rijg het tekstlint aan elkaar met houten kralen. Echt een originele creatie in je kerstboom!

Kerst DIY Nominette

Goede voornemens? Wacht niet en begin nu!

Is een van je goede voornemens voor 2023 om vaker creatief bezig te zijn? Waarom wachten als je nu ook al kan beginnen? Start vandaag nog met het knutselen van deze leuke advent zakjes voor in de boom en maak ze af met een mooi label of kerstlint. Vul de zakjes met een kleine verassing voor een prachtige handgemaakte advent kalender.

4 DIY ideeën voor originele kerstversiering Nominette

Ho ho ho merry christmas

Het is bijna zover, kerst staat voor de deur.  Ben je van plan om met deze koude winterdagen de breinaalden tevoorschijn te halen? Ga dan de uitdaging aan om deze leuke kerstmannetjes te breien. Leuk als decoratie voor bij de eettafel of om bij de tv te zetten. Als je nog een stapje verder wilt gaan kan je er ook voor kiezen om zelf kerstballen te breien met een leuk kerstfiguurtje zoals een rendier erin. Je zelfgebreide creatie geef je natuurlijk de finishing touch met een zelf ontworpen label!

4 DIY ideeën voor originele kerstversiering Nominette

Heb je je kerstcreatie af en versiert met een zelf ontworpen label? Deel dan een foto van je creatie met ons op Instagram via @nominette_labels!