New Year, New Plans

Na een gezellig, succesvol jaar met jullie, onze groeiende community, als een van de hoogtepunten, kijken we aan het begin van een nieuw jaar graag vooruit met onze doelen voor het nieuwe jaar.
Meer over onze toekomstige ontwikkelingen lees je in deze New Years update.

Share, inspire & connect

De Nominette creators community groeit! Daarom hebben we afgelopen jaar onze wekelijke Community Day opgericht (elke woensdag reposten we jouw bericht/stories door op ons Instagram account. Tag hiervoor @nominette_labels), we organiseerden een supergezellig en succesvol creators event en delen wekelijks DIY-inspiratie in onze Facebook Groep “Nominette Creators Community”. In dit nieuwe jaar gaan we weer volop leuke DIY-ideeën delen, onze community in de kijker zetten en inspireren we met wekelijkse DIY-inspiratie, de Community Day, een gloednieuw creators event en nog veel meer leuks!

Nieuwe productontwikkelingen

Ook leggen we bij Nominette dit jaar de focus op nieuwe productopties. Denk aan uitbreiding van de label kwaliteit/het materiaal, symbooltjes en opties om je labels nóg meer jou te maken en meer mogelijkheden voor de naam- en logostickers.

Let’s go greener!

Duurzaamheid staat ook dit jaar weer hoog op onze agenda. Dit jaar vervangen we weer meer garenkleuren voor NewLife gerecyclede PET-garen, we zetten we ons in om het productieafval te verminderen en gaan we ons verpakkingsmateriaal verder verduurzamen.

Prijsverhoging

Het zal je niet zijn ontgaan dat vele sectoren te maken hebben met stijgende prijzen. Helaas hebben we bij Nominette ook te maken met hogere kosten van o.a. materiaal, loon en energie. Vandaar worden onze prijzen per 13-01-2023 verhoogd. Voor de standaard labels geldt een prijsstijging van 5% en voor speciale producten en/of opties is de verhoging wat hoger, afhankelijk van product en/of optie. Daarnaast hebben de we nieuwe prijzen van onze transporteurs ontvangen. Deze zijn dermate gestegen dat we onze verzendkosten ook hebben moeten verhogen. De actuele prijs voor verzendkosten wordt per verzendmethode getoond op de website in de winkelwagen.

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten per telefoon of mail.

Op naar een creatief 2023 !