Goede voornemens, ze horen nu eenmaal bij de jaarwisseling!

Vaak zijn het dingen waar je niet trots op bent bij jezelf, vol goede moed ga je die dít jaar écht omzetten 😉 Prima!

Maar wij pakken het dit jaar anders aan; negatief wordt positief! Zo heb je er meer zin in en belangrijker… het leven is al hard genoeg een knipoog maakt het net even leuker.
HAPPY DAYS in 2017 GEWENST NAMENS HET HELE NOMINETTE TEAM!

Drink less wordt; Rock more! als dit geen heerlijk vooruitzicht is?! Ieder feest wordt een festival met deze instelling! Leuk om een uitnodiging naar je vrienden te sturen met een geweven label; I ROCK, jij ook? kom dan feesten, enz enz. goed uiteinde en een rockend begin!

Creativiteit as a way of life

Je voornemen is niet om komend jaar creatiever te zijn, nee je maakt het het ‘way of life’!

Je zelfgemaakte (of gekochte zelfgemaakte) helpt je iedere dag van 2017 herinneren; je doet niet creatief, je bent het!

Of je nu oude kranten, de bosatlas of een tijdschrift neemt, 365 keer knippen plakken en perforeren, een mooi koord erdoor en klaar is je mega goede voornemen voor 2017!

Niets ingewikkelds, het leven is niet altijd mooi maar we kunnen wel proberen de HAPPY DAYS aaneen te rijgen!

Ook al zit het af en toe tegen, happy days zijn er genoeg, de zon die schijnt, een warm huis op een gure dag of bij voorkeur vaak de slappe lach in 2017.

Stop feestsnippers en een paar losgeknipte labels los in een enveloppe en stuur je geliefde, de buurvrouw, je oma of je baas HAPPY DAYS voor 2017! De eerste lach heb jij dan al op iemands gezicht getoverd, het worden happy days voor wie ze zien kan!

Meer complimenten maken in 2017! Vaker zeggen ‘mooi zeg!’ ‘Lekker zeg!’ ‘Goed hoor!’ Je kunt er zelf vast nog meer bedenken :-). Deze labels zijn zelf ook heel mooi, breed en met een gouden schrijfletter voor een instant luxe gevoel.
Naai het label in iets wat je zelf gemaakt hebt, zo simpel kan het zijn, het complimentje heb je verdiend, applaus voor jezelf dus. Of doe je iemand een bijzondere fles cadeau maak het dan nog persoonlijker met een mooi label. Deze tekst slaat overal op, examen, nieuwe baan of huis.

Maar creatief als je bent, voel je vrij om op onze site je eigen combinatie te kiezen! Zeker weten; mooi zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *