‚It’s the most wonderful time of the year’

Kaarslicht, twinkelende kerstboom lichtjes, warmte in huis en al je dierbaren om je heen!
Wat wil een mens nog meer?! Nou DIY op tafel bijvoorbeeld. Dit jaar hebben we voor stemmig antraciet gekozen, met glanzend zilver én voor een last minute groots resultaat.

Wanneer je tekstlint bestelt, heb je een mooi doorlopende tekst en de lengte is zodanig dat je het lint langs de rand van een tafelkleed of placemats kunt naaien. Hierdoor wordt je oude tafelkleed (of nieuwe) heel makkelijk omgetoverd tot een kersttafelkleed!

Leuk idee, laat kerst wensen in verschillende talen weven, zo heb je variatie. Met het lettertype kun je natuurlijk eindeloos spelen. Wil je stoer, kies dan voor een blokletter, of zoals ons voorbeeld voor een sierlijke schrijfletter om het stoere antraciet wat lieflijker te maken.

Zijn jouw kerstballen goudkleurig? Denk dan aan een mooie goudkleurige draad voor je letters. Er is een grote keus aan symbolen waardoor je het tekstlint nóg persoonlijker kunt maken. Je tafel decoratie is natuurlijk helemaal af wanneer je een paar dikke kaarsen van je lint voorziet.

En is de tafel niet gedekt dan zijn de kaarsen het lichtende middelpunt op de schouw. Of voorzie het cadeau voor je liefste van je tekstlint.

Laat je fantasie de vrij loop, het tekstlint biedt eindeloos veel mogelijkheden.

Vrolijk kerstfeest!