Koningsdag kleding- en verkooptips

DSC_8003 DSC_8017 DSC_8009 DSC_8020

King of the Day
Maak en bestel een tekstlint met de tekst ‘King of the Day’. Naai of strijk de lintjes vervolgens op je shirt, bretels, sokken, het maakt niet uit. Met deze creatieve slogan ben jij Koning en maak je een spetterende indruk op Koningsdag! Tip: knip uit oranje karton een kroon en naai het label op de kroon. Karton naait nog gemakkelijker dan stof op stof.

Voor jezelf of verkopen?
Maak zelf polszweetbandjes. Je kunt ze ook voor weinig geld inkopen natuurlijk. Je blijft lekker koel en met het ritszakje is je huis- of fietssleutel veilig opgeborgen. Wel zo handig met de hoeveelheid oranjebitter die doorgaans vloeit op Koningsdag 🙂 Bestel een label met de tekst ‘Coole Koning’ en je bent helemaal hip. Deze zweetbandjes zijn ook top om te verkopen op de oranjemarkt. Bestel dan wel de instrijkvariant van de labels,  want je wilt je verdiende geld natuurlijk niet door het aantal uren achter de naaimachine delen.

DSC_8025 DSC_8046 DSC_8040 DSC_8041

Koningsdag kledingtips
Haak een stropdas zo om je hals en hij zit altijd netjes. Een mooi cadeau en mooi in de verkleedkist. Onze humor op het tekstlabel: ‘Made by the queen!’ en het is voor zoonlief 🙂  De zwarte ondergrond en de lurex draad maken het allemaal nog officiëler, helemaal leuk en origineel. Misschien heb je nog ergens een onderscheiding liggen, of een prijs die je op de tennisclub of met het paardrijden won. Naai je label op een kartonnen cirkel en plak het met bijvoorbeeld dubbelzijdig tape over de bestaande tekst. En klaar is Kees, als een burgemeester kun je de gasten op Koningsdag in je dorp of stad ontvangen. Grappig en zeker reden voor een complimentje!

Koningsdag verkooptip!
Vandaag ben jij de hofleverancier! Iedereen kent het wel, je slentert uren rond, bent een beetje flauw en je hebt extra energie nodig. En daar sta jij dan! Met je koeltas. Je bent de reddende engel met de snelle jelle’s, die je uiteraard met winst verkoopt. Deze labels hebben ook nog eens een mooi icoontje voor en achter de tekst. Uiteraard een kroon op deze koningsdag.

Leuk voor vrienden en familie
Of je het zakje nu van organza maakt of van een oranje katoentje, het idee blijft hetzelfde. Leuk om je familie en of vrienden welkom te heten met de toepasselijke tekst ‘Welkom in Kingstown’. Wat je erin doet maakt niet zoveel uit, of het nu mini penny wafeltjes zijn of Wilhelmina pepermunt, je zult enthousiaste reacties krijgen!

Je bent nu zeker wel benieuwd waar je deze gave naamlabels kunt bestellen? Snel naar onze website, daar vind je alle mogelijke tekst- en naamlinten op een rij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *