Leuk cadeau voor moederdag

gevlechte bloemenvaasjes zelfgemaakte vaasjes met lint

romantisch bloemenvaasje bloemenvaasjes met lint

Bloemen voor moederdag

Bloemen zijn misschien niet het meest originele cadeau voor moederdag, maar wél het meest favoriete. En wat niet origineel is, kun je altijd zelf origineel maken met labels en lint!

Zelfgemaakt is altijd origineel

Daarom vandaag een paar leuke tips om je moederdagcadeau persoonlijk en uniek te maken:

  • Bind een paar kleine, glazen vaasjes met een mooi lint bij elkaar en zet in elk glaasje één andere mooi bloem. Leuk voor op tafel.
  • Beplak een glazen pot met een stuk kant (knip het kant eerst op maat en spray het in met lijm). Wikkel er lintjes en een mooie knoop omheen. En klaar is je romantische bloemenvaasje!
  • Maak van een stuk ijzerdraad een hengsel en draai het hengsel om een klein, glazen potje. Bind er een mooi lint omheen. Knoop of lijm het lint vast. Maak op deze manier 4 of 5 bloemenvaasjes. Vul ze met water en zet er gele of paarse viooltjes in. Bevestig de vaasjes met lint aan een tak en hang de tak voor het raam of boven de eettafel.
  • Vlecht zelf een paar mooie vazen in elkaar. Het enige dat je nodig hebt, is verf, een paar lege melkpakken, een schaar, wat lijm en een glazen potje. Kijk hier voor de beschrijving (in het engels).

Zelfgemaakt moederdagcadeau

Deze zelfgemaakte vaasjes zien er hartstikke feestelijk én origineel uit. Ga dus snel aan de slag en verras je moeder zondag met zo’n origineel moederdagcadeau!