Sinterklaas surprise haken

sint haak sinthaak2

Surprise, surprise!

Hij is weer in het land, de Goedheiligman. In veel gezinnen zijn de lootjes al getrokken en kun je aan de slag met een originele verrassing voor jouw gelukkige ontvanger. Als echte creatieveling wil jij natuurlijk met je naaimachine of breinaalden aan de slag. Wat zijn leuke surprises om zelf te maken? Wat dacht je van een cupcake! Voor dames die graag taartjes bakken of fans van kookprogramma’s is dat een erg leuk idee. In deze video wordt bovendien precies uitgelegd hoe je een cupcake naait. Of naai een keukenshort en vul de vakjes met cadeautjes.

Sinterklaas surprise haken

Leonie haakte dit paard, met klepje aan de onderkant voor de cadeaus, als surprise. Wat een mooi cadeau! En deze stoffen paardenkop is ook erg leuk als surprise voor een paardenliefhebster.
Een leuke surprise voor iedereen zijn deze gehaakte dieren. Verstop een cadeau of het gedicht in een plastic ei en maak er een klein gehaakt of gebreid knuffelbeestje omheen.
Elk cadeau wordt leuker met een gehaakte Sinterklaas of Piet eraan. Dus heb je nog wat tijd over? Haak deze gezellige figuurtjes om je surprise mee af te maken.

Surprise voor een brei-fan!

Moet jij juist een brei- of haakfanaat verrassen met een surprise? Vul een mandje met mooie bollen wol of garen. In de bollen verstop je de cadeaus. Steek er nog een paar breinaalden in en klaar!
Zoek je nog een leuk Sinterklaascadeau? Verras de crea-bea met haar eigen naam- of kledinglabels. Daar is elke vriendin, moeder of oma die graag naait en breit heel blij mee.