Welkom Sinterklaas!

Rijd ons huisje niet voorbij
Het is aftellen naar Pakjesavond! Wordt de spanning bij de kleintjes bij jullie ook steeds groter? Verzeker ze er dan van dat Sint en zijn Pieten jullie huis echt niet al overslaan en ga gezellig samen aan de slag om een mooie Sinterklaas versiering te maken. Tip: gebruik ons pietenlint om jouw versiering extra speciaal te maken.

Mooi en lekker…
Een bos wortelen aan de deur! Dat het lekker is, geldt uiteraard voor het paard van Sinterklaas, rauwe winterpeen staat net niet op nummer 1 van favoriete snacks 😉 Van stof of van tule kun je een klein bosje wortelen maken, lintje erom en klaar. Ook leuk in het voorjaar als paasdecoratie! Je kunt natuurlijk ook samen met je zoon of dochter uit  karton wortelen knippen en deze versieren.
Geen fan van wortelen? Ga dan aan de slag om een leuke Sinterklaaskrans te maken. Gebruik een jutezak als basis en gebruik letters, lintjes, leuke stofjes, schuimpjes, stro en pepernoten om er een mooi geheel van te maken.

Hang je decoratiestuk aan de voordeur, zodat Sinterklaas zeker weet dat er in jullie huis lieve kindjes met smacht zitten te wachten op cadeautjes! Welkom Sinterklaasje J

Lees nog meer tips om de Sinterklaassfeer in huis te halen (en de goedheiligman welkom te heten!).