Vaderdagcadeau tips (deel 2)

Jouw vader, de masterchef
Vorige week hebben we je leuke vaderdagtips gegeven voor de sportieve en trotse papa. Misschien zit jouw vader niet wekelijks op de racefiets of mountainbike, maar kan hij wel super goed koken! Beloon hem voor zijn kookkunsten (of zijn pogingen tot.. :)) en laat jouw papa weten dat hij jouw persoonlijke Masterchef is. Een mooie koksbuis, een tekstlint met leuke tekst en een strijkbout zijn dé ingrediënten voor een geweldig vaderdagcadeau. Verzin een leuke tekst, wij hebben de titel ‘Masterchef’ gebruikt, maar ‘ik knuffel beter dan ik kook’ is ook heel leuk. Laat je creativiteit de vrije loop!
Pimp papa’s toilettas
Is jouw vader een beetje ijdel? Trots op zijn snor of baard? Koop of naai een toilettasje voor zijn scheerspullen.  Bestel handige instrijklabels met de tekst ‘Daddy’s Barbor Set’ en je hebt een heel origineel cadeau. Je bevestigt de labels heel eenvoudig door ze door het oogje van de rits te halen, dubbel te klappen en even met de strijkbout de twee zijdes aan elkaar te sealen. Natuurlijk kun je ook de toilettas nemen die hij al jaren heeft en er de labels aanmaken. Misschien leuk om mooie luxe scheerschuim te kopen die hij zichzelf niet gunt. Je vader zal glunderen van trots 🙂
Voor de voetbal fans!
De PSV labels gaan vooral de vaders in Brabant héél gelukkig maken. Je kunt ze overal toepassen en instrijken of innaaien: sporttas, autospiegel of versier zijn fansjaal. Of gebruik het om cadeaus in te pakken!  Wie geen PSV fan is, kan natuurlijk zijn of haar eigen labels met bal of voetbalschoen bestellen.
Voor alle labels en linten geldt: er zijn tal van mogelijkheden in tekst, kleur, lettertype, logo’s en ondergrond. Neem een kijkje op onze website en laat je inspireren!