Vaderdagcadeau tips (deel 1)

Persoonlijk vaderdagcadeau: tekst aan sleutelbos
Iedere vader is trots op zijn huis. Of het een huur- of koopwoning is, een villa of een appartement op drie hoog. Met een leuke tekst als ‘A man’s home is his castle’  maak jij de man des huizes duidelijk dat ook jij weet hoe belangrijk zijn thuis voor hem is. En dat hij belangrijk voor jou is!
Deze tekst is natuurlijk ook met een knipoog, een beetje humor kan geen kwaad! 🙂 Bedenk zelf nog meer leuke toepassingen voor deze tekst. Of bedenk zelf nog meer leuke teksten voor aan de sleutelbos. Een naaimachine is overbodig, want deze labels hebben een strijklaag. Het werkt heel eenvoudig: het label door de ring halen, netjes op elkaar leggen en strijken maar. Supersnel een topresultaat!

 

Cadeau voor fietsende vader
Welke vader zit tegenwoordig niet regelmatig op de fiets, mountainbike of racefiets? Alleen, met de tourclub, met de kids of met de vriendengroep. Op zonnige weekenddagen zijn de fietspaden en bossen vol met fietsers. Is jouw vader ook zo’n sportieveling? Dan hebben wij het perfecte vaderdagcadeau voor jou: pimp zijn fietsgear, van bidon tot fietshoes. Gebruik de naam van zijn fietsclub of verzin er zelf een, bijvoorbeeld ‘Snelle Jelle’. Bedenk zelf een grappige tekst en kies voor een label zonder óf, zoals in ons voorbeeld, mét instrijklaag. Pas wel op dat het plastic of het materiaal van zijn favoriete fietsshirt tegen een strijkbout kan… 😉
Veel plezier met de voorbereidingen van jouw persoonlijke vaderdagcadeau. Volgende week deel 2 van de vaderdag tips!